Jeunesse lansează Luminesce HydraShield Mask

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Jeunesse lansează Luminesce HydraShield MaskJeunesse lansează Luminesce HydraShield Mask, un nou produs din gama sa de top de produse anti-îmbătrânire, informează directsellingnews.com. Luminesce HydraShield Mask™ este o mască premium din foaie de bioceluloză ce ajută la reducerea efectelor expunerii la agresorii din mediul înconjurător asupra tenului în timp ce oferă hidratare superioară.

Adresându-se consumatorilor care se îngrijesc de tenul lor în mod conștient, Luminesce HydraShield Mask™ utilizează bioceluloză de nucă de cocos și include elemente puternice de hidratare împreună cu exclusivul APT-200™.  „Pe măsură ce tendițele pieței se îndepărtează de măștile pe bază de hârtie și gel, formula de bioceluloză a HydraShield Mask reprezintă cea mai nouă etapă a evoluției, sprijinită științific și clinic, din domeniul măștilor de ten”, a declarat Scott Lewis, Chief Visionary Officer Jeunesse.

Luminesce HydraShield Mask și-a făcut debutul în regiunile China și Asia Pacific, în cadrul Jeunesse EXPO Elevate 2017 World Tour, la evenimente ce au avut loc în Macau și Bangkok. Potrivit Jeunesse, produsul a avut parte o primire bună, beneficiarii apreciind experiența rafinată furnizată de tehnologia de ultimă generația a biocelulozei din nucă de cocos și de parfumul proaspăt provenit din extractele botanice, precum și hidratarea și revitalizarea generală a tenului.

Luminesce HidraShield Mask va fi lansat în Europa și America de Nord la următoarele evenimente Jeunesse EXPO8. Lansarea europeană va avea loc în Milano, între 13 și 15 octombrie. În America de Nord, produsul va fi lansat la evenimentul ce va avea loc în orașul de baștină al companiei, Orlando, între 2 și 5 noiembrie.

Jeunesse și-a făcut intrarea pe piața cosmeticelor, în februarie, cu NV, linia sa de produse de “Intensificare a tinereții”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar