Jeunesse incheie achizitia strategica a MonaVie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Poziţionată spre a extinde oferta de produse şi răspândirea geografică, în scopul apropierii de ţinta de un miliard de dolari în vânzări

Noul patronat oferă MonaVie un partener financiar cu conducere puternică şi echilibru economic pentru a ajuta creşterea

 

Ray-Lewis-JeunesseJeunesse Global (Jeunesse), o companie de vânzări directe de top, devotată scopului de a inspira un trai sănătos şi o menţinere a tinereţii, a anunţat în 15 martie 2015 achiziţionarea MonaVie, un furnizor de produse de nutriţie de vârf vândute prin intermediul unei reţele internaţionale de distribuitori independenţi, cât şi brandul acesteia myntTM, creând astfel o companie de top multigenerațională de viață sănătoasă cu accent în creștere pe mișcarea de tinerețe.

Astfel, brandul Jeunesse va opera pe o platformă internațională cu o rețea de peste 4 milioane de distribuitori din mai mult de 100 de țări, ajutând consumatorii de la generația Y la cea Baby Boom cu numeroase produse spre a-i ajuta să dobândească un stil de viaţă mai sănătos.

„Spunând bun venit MonaVie în familia Jeunesse, am creat o foarte puternică şi interesantă oportunitate pentru compania noastră, pentru consumatori şi distribuitori”.

Randy Ray, CEO Jeunesse

„Ambele companii sunt decise să ajute distribuitorii din toată lumea să livreze o experienţă de client de primă clasă pentru a-i ajuta să-şi maximizeze oportunităţile de afacere şi să dea forţă oamenilor să-şi trăiască viaţa cu un scop şi în cel mai sănătos mod cu putinţă. […] Compania combinată ne va poziţiona ca un brand de vârf multigeneraţional de sănătate şi va accelera traiectoria noastră de creştere.”

Scott Lewis, CVO (Chief Visionary Officer) Jeunesse

Cu ajutorul Jeunesse, MonaVie va continua dezvoltarea planificată a produselor şi extinderea pe plan internaţional, inclusiv promovarea noului brand MonaVie, myntTM.

Pe durata procesului de integrare treptată, ambele afaceri ale celor două companii vor continua să opereze în mod obişnuit.

Nu au fost date publicităţii detaliile financiare ale acestei achiziţii. Ca parte a acordului de achiziţie, Jeunesse a stins datoria MonaVie prin cumpărarea creanţelor principale subordonate.

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar