Arena olimpică din Rio botezată Jeunesse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Jeunesse-ArenaJeunesse vrea să își consolideze brandul în Brazilia, una dintre pieţele cu o creştere rapidă ale companiei. Mai exact, Jeunesse a cumpărat dreptul de a numi de a-și împrumuta numele arenei olimpice din Rio de Janeiro, pentru următorii trei ani.

„Sunt onorat că Jeunesse va avea acum o prezenţă într-un loc în care sute de mii de oameni se adună anual pentru a celebra viaţa prin cultură, sport şi muzică”, a declarat Scott Lewis, Chief Visionary Officer.

Este vorba despre singura arenă polivalentă din Brazilia, care a găzduit nu numai competiţia de gimnastică în timpul Jocurilor Olimpice din 2016, dar în care au cântat artişti precum Beyonce, Maroon 5, Paul McCartney, Guns N ‘Roses sau Elton John.

Arena poate găzdui 15.000 de spectatori la evenimentele sportive şi 19.000 la concerte. Din 2009 până în 2015, a primit 2,5 milioane de persoane.

Marca Jeunesse va fi vizibilă în toată arena, de la firma şi afişajul din exterior şi până la tabela de marcaj din sală, care va afişa logo-ul companiei de vânzări directe. De asemenea, va fi deschis aici şi un magazin Jeunesse, din care se vor putea aproviziona atât distribuitorii, cât şi clienţii.

Compania va sărbători un an de activitate în Brazilia pe 8 aprilie şi va organiza festivităţi, timp de două zile, pe 7 şi pe 8 aprilie, marcând atât aniversarea, cât şi „năşirea” arenei olimpice, care va deveni, cel puţin pentru următorii trei ani, Jeunesse Arena.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar