Jeunesse anunta un nou sediu central

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Jeunesse_New_Building_HeadquartersCompania Jeunesse anunţă achiziţionarea unei clădiri unde îşi va stabili sediul central într-o clădire din Heathrow, Florida, SUA, pentru a se adapta creşterii din ultimii cinci ani.

Jeunesse anticipează mutarea angajaţilor în noua destinaţie din această toamnă cu un eveniment fly-in aniversar, cu o ceremonie cu tăiere de panglică și o mare festivitate de deschidere.

Clădirea cu o suprafață de peste 1,2 hectare adăpostește birouri elegante și spații de conferințe de ultimă oră unde distribuitorii se pot întâlni pentru a discuta despre oportunitățile de afacere și pregătire.

Scott-Lewis -  Jeunesse„Suntem încântaţi să oferim distribuitorilor noştri un loc unde să-şi poată invita prospecţii şi partenerii de afacere pentru a învăţa mai multe despre afacere şi să-şi ţină evenimente de pregătire.

Această destinaţie pilot va fi un loc pe care toată familia Jeunesse din lume o vor putea numi „acasă” – un loc de care vor fi mândri când îl vor vizita cu echipele lor şi cu potenţialii distribuitori.

Este un loc realmente impresionant, care ne va permite să creem un mediu cu adevărat dinamic, în perfectă concordanţă cu cultura Jeunesse.”

          Scott Lewis, CVO (Chief Visionary Officer) Jeunesse

Despre Jeunesse

Jeunesse este o companie de vânzări directe de top, dedicată încurajării unui trai sănătos. Cercetarea companiei se concentrează pe ştiinţa celulelor stem adulte, reparare ADN, tehnologie de slăbire etc. Produsele sunt produse în SUA şi concepute exclusiv pentru Jeunesse.

Compania este operațională în 32 de birouri din toată lumea. Canalele sale de distribuție se extind în peste 100 de țări.

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar