Jeunesse: anti-aging, 6 ani, un miliard de dolari, 17.000 de participanți la Convenția anuală din Singapore

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

J1Eveniment de amploare organizat de Jeunesse la aniversarea a 6 ani de la înființare. Peste 17.000 oameni au participat la Convenția anuală globală Jeunesse, desfășurată între 11 și 13 septembrie 2015 în Singapore. Puțină lume știe că Jeunesse și-a deschis porțile în data de 9.09.2009, ora 9, serie de cifre asociată în numerologia chineză cu longevitatea.

Un moment important l-a reprezentat lansarea gamei de îngrijire corporală Luminesce, cu o nouă formulă patentată, cu o compoziție specializată în reverse anti-aging, care va fi disponibilă pe piață din 2016, dar care a putut fi achiziționată în premieră pe loc de participanții la convenție.J5

România a fost reprezentată la eveniment de 5 parteneri calificați, care s-au bucurat de un sejur complet gratuit, inclusiv cazarea la Hotelul Marina Bay Sands, celebru pentru piscina sa de pe acoperiș.

Edy Ardeleanu, lider Jeunesse România: După fuziunea cu MonaVie am avut doar 2 luni și jumătate de calificare în care am reușit, împreună cu Valentina, să atingem nivelul care ne-a oferit sejurul gratuit din Singapore și am înțeles deja de ce compania a ajuns în top într-un timp atât de scurt. Este clar că o J4dată la 10 ani apare o astfel de companie care prinde valul, cum se spune. Acolo am avut o întâlnire cu linia de îndrumare și ne-am propus ca target până la următorul eveniment din oct 2016 din Florida să ajungem nivel de Diamant. Avem susținerea liniei de îndrumare și a managerilor pe Europa în atingerea acestui target.

Jeunesse Global este o companie de vânzări directe care oferă produse anti-aging de îngrijire a pielii și de nutriție. Deși are sediul în SUA (Florida), Jeunesse și-a pornit extinderea diferit, dezvoltându-se în prima etapă în Asia. Ulterior, mai exact din 2014 a început investițiile în SUA și din 2015 – în Europa, aici deschizându-și depozitul în Olanda. Jeunesse e una dintre companiile cu dezvoltarea cea mai rapidă din industrie, atingând în 6 ani un miliard de dolari.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar