Jennifer Lopez, pe drumuri inainte sa dea marea lovitura. Vezi care e legatura intre vedeta si Tupperware

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Este frumoasă, celebră, dorită, invidiată, însă lucrurile nu au stat așa întotdeauna pentru Jennifer Lopez. Părinții ei munceau foarte mult, iar mama sa  suplimenta veniturile familiei distribuind produse Tupperware. Vedeta a mărturisit că era fără adăpost înainte să dea “lovitura” în show business. Într-un interviu cu W Magazine, J. Lo a recunoscut că a dormit pe o canapea la studioul ei, înainte de a deveni o dansatoare Fly Girl și de a câștiga un rol în pe spectacolul american TV, “In Living Color” în 1991.

“M-am certat cu mama. Nu am vrut să merg la facultate, am vrut să încerc să dansez full-time”, a declarat artista. “Așa că ne-am separat. Eu am început să dorm pe canapeaua din studioul de dans. Eram fără adăpost, dar i-am spus că asta este ceea ce trebuie să fac”.

“Câteva luni mai târziu, am primit o ofertă de muncă să dansez în Europa. Când m-am întors, am devenit o Fly Girl în In Living Color și m-am mutat la Los Angeles. Totul s-a întâmplat într-un an.”

Ea, de asemenea, aspiră ca etica ei de muncă determinată să se transmită și la gemenii ei de cinci ani, Max și Emme. “Mă gândesc mult să-mi învăț copiii să lucreze din greu. Am învățat ceva despre copii: Ei nu fac ceea ce le spui, ei fac ceea ce faci tu”, a mai declarat ea.

“M-am uitat la părinții mei. Tatăl meu lucra nopțile și eram conștientă de cât de mult a făcut pentru noi. “Mama mea a fost distribuitor Tupperware și, de asemenea, lucra și la școală. Întotdeauna am simțit că nu-i puteam dezamăgi. Și am avut o disciplină fizică de timpuriu. Mereu mă antrenam pentru ceva”.

Sursa: Glamour Magazine

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar