Jan Zijderveld este noul CEO al Avon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Jan Zijderveld este noul CEO al AvonJan Zijderveld este noul CEO al Avon, se arată într-un comunicat al companiei. El o înlocuiește pe Sheri McCoy, care și-a anunțat intenția de a se retrage din companie și din consiliu. Jan va deține și calitatea de membru în Consiliul Director al Avon.

Anterior, Jan a lucrat timp de 30 ani la Unilever N.V./PLC, lider global în domeniul produselor de îngrijire, domestice și alimentare, de-a lungul cărora a trăit și a muncit în 7 țări de pe trei continente. Cele mai recente poziții ocupate au fost acelea de membru în Comitetul Executiv al Unilever și Președinte Unilever Europa.

„În numele Consiliului Director, suntem încântați să îi urăm bun-venit lui Jan la Avon, pe care l-am ales unanim dintr-o listă cu nume puternice de executivi globali”, a declarat Chan Galbato, Președintele Consiliului Director al Avon.

„Sunt entuziasmat să fac parte din Avon într-un moment atât de important în traseul său. Cred cu tărie în oportunitatea și relevanța vânzărilor directe pentru reprezentanții și consumatorii din ziua de azi. Avon este o marcă emblematică din segmentul în creștere al categoriei produselor de înfrumusețare”, a declarat Jan Zijderveld.

Acționarii Avon au cerut, recent, vinderea companiei din cauza rezultatelor dezastruoase obține de CEO-ul anterior, Sheri McCoy.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar