Jamie Oliver isi extinde afacerea MLM si in SUA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Jamie Oliver, simbolul internațional al gătitului și al plănuirii petrecerilor, a decis că SUA este următoarea frontieră și Hope Artiste Village va servi ca punct de lansare al noii sale aventuri.

Dacă nu știați încă, Jamie Oliver are un MLM – Jamie Oliver At Home – pe care a decis ca acum să îl lanseze și în SUA, cum spuneam, pornind din Hope Artiste Village. Tim Brown, președintele companiei și CEO, a spus el a fost atras de acest sat pentru un singur motiv: piața sa extrem de populară și dorința de a fi printre mulțimile de oameni care o frecventează în fiecare săptămână.

“Am spus că dacă facem această afacere cu Jamie, vreau să fiu în acea locație, indiferent cât de mult se va extinde versiunea americană a afacerii lui Jamie Oliver”, a spus Brown.

Cel puțin 20 de persoane din zonă au semnat sau sunt în proces de semnare pentru a deveni consultanți independenți pentru versiunea americană a companiei. Mulți s-au oprit din drumul lor către piața de unde cumpără produse locale.

De la lansarea la începutul anului 2009 în Marea Britanie, mai mult de 4.000 de persoane s-au alăturat companiei lui Jamie, devenind astfel una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă dezvoltare din țară. Jamie Oliver, cu ținuta sa casual, părul ciufulit, și cu “energia uimitoare și pasiunea”, conform spuselor lui Brown, este bucătarul britanic, personalitatea TV și autorul din spatele companiei. “Această nouă întreprindere, celebrează și combină pasiunea lui Jamie pentru mâncare, educație și aduce oamenii împreună acasă”, scrie pe site-ul www.jamieoliverathome.com, unde consultanții noi se pot înscrie în orice moment.

Mâncarea “ar trebui să fie distractivă” și “socială”, a spus Brown, care timp de mai mulți ani a fost creativ în propria sa bucătărie. Totul în această afacere se va face cu credința în minte că oamenii ar trebui să se bucure de gătitul și mâncatul meselor lor, dar trăind o viață mai bună și mai sănătoasă în același timp.

Jamie Oliver, care a scris 14 cărți de bucate și a vândut mai mult de 35 de milioane de exemplare în întreaga lume, este prezent peste tot în mass-media socială. El poate fi găsit pe aproape toate site-urile și puteți afla totul despre el de pe site-ul www.jamieoliver.com.

Sursa: Valleybreeze.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar