Îți plac bijuteriile? Vezi o serie de oportunități MLM cu bijuterii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

bijuteriiAccesorii nelipsite din ținuta oricărei femei, și nu numai, bijuteriile apar în cataloagele mai multor companii de network marketing. Iată, mai jos, câteva dintre acestea:

Avon, lider în vânzări directe de cosmetice, are în oferta sa și o serie de bijuterii cu un design atractiv. Avon a deținut chiar o companie de bijuterii – Silpada – pe care a vândut-o însă anul trecut.

Cristian Lay este o companie spaniolă de vânzări directe înființată în 1981. Prezentă în 16 țări, inclusiv în România, Cristian Lay oferă, pe lângă cosmetice sau parfumuri, ceasuri și bijuterii cu design unic, placate cu argint sau cu aur.

Galerie de Beaute Paris este o companie de vânzări directe înființată în 2013. Pe lângă cosmetice, produse de îngrijire personală și îngrijire a locuinței, compania a introdus în această lună în oferta sa și o serie de bijuterii din argint 925.

Compania japoneză Nikken oferă bijuterii magnetice cu un design elegant. Acestea completează seria de produse wellness oferite de companie și care au la bază tehnologia magnetică, tehnologia cu radiații infraroșii sau tehnologia cu ioni negativi.

Compania Oriflame – înființată în 1967 și prezentă în România din 1995 – are în portofoliu, pe lângă cosmetice, produse de îngrijire personală sau wellness, și bijuterii.

Compania de vânzări directe Zepter oferă pe lângă vasele, cosmeticele și aparatele pentru îngrijirea sănătății, și bijuterii. Zepter oferă atât bijuterii artizanale, placate cu aur sau rodiu, cât și bijuterii magnetice, terapeutice.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar