Irlanda: Numarul distribuitorilor a crescut cu 121% in perioada 2008 – 2012

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Numărul distribuitorilor din Irlanda a crescut cu 121% între 2008, de când a început recesiunea, și 2012, conform ultimelor informații oferite de Asociației irlandeze a Companiilor de Vânzări Directe, citate de Business and Finance. Noua bază dinamică de distribuitori a avut drept rezultat și dublarea vânzărilor, iar trei dintre cele mai mari companii MLM membre ale Asociației au raportat creșteri ale vânzărilor de 103%  în aceeași perioadă.

Pe măsură ce situația economică s-a îngreunat în ultimii ani, industria vânzărilor directe a devenit o soluție financiară pentru un număr semnificativ de oameni. Aceste cifre arată o creștere a numărului celor care s-au îndreptat cu succes spre domeniul vânzărilor directe pentru a-și susține bugetul familiei, în condițiile reducerilor de pe piața tradițională a locurilor de muncă – a declarat Lynda Mills, directorul Asociației Companiilor de Vânzări Directe din Irlanda.

De remarcat, de asemenea, că19% din vânzările de 50 de milioane de euro au fost realizate prin așa-numitele “party sales”, adevărate evenimente de socializare desfășurate acasă, în care au loc prezentări de produse în cercul de prieteni.

Sursa: Business and Finance

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar