Irinel Columbeanu, primul om de afaceri din România mândru că face network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

irinelIrinel Columbeanu a decis să intre în industria de network marketing. De ce ar face un milionar network marketing? Dacă el știe să facă afaceri, explică Irinel Columbeanu, MLM-ul îi dă prilejul de a-i învăța și pe alții cum să facă.

Pentru mine, în acest moment al vieții mele, este esențială contribuția benefică pe care aș putea-o aduce în viețile celorlalți și de aceea am ales să pornesc acest business colectiv  prin care am ambiția să pot influența cel puțin 100 de români să devină noi milionari în următorii cinci ani – își explică alegerea Irinel Columbeanu. Mi-ar plăcea să cred că lumea de bună credință ne va sprijini în acest sens, astfel încât să creștem șansa unei Românii mai prospere. Este proiectul meu de suflet care poate deveni menirea mea și moștenirea mea, spune Irinel despre noul său proiect de network marketing.

Omul de afaceri a început să construiască o rețea de distribuție în parteneriat cu compania Organo Gold și a apărut deja în câteva emisiuni televizate pentru a-și anunța deschis noua activitate.

Vedeți AICI VIDEO, câteva fragmente din emisiunea de moderată de Cristian Brancu la Antena Stars. Ieri, la ora 15.00, Irinel Columbeanu a avut din nou o intervenție televizată în care a discutat despre noul său proiect, de data aceasta la ProTV. (Foto: A1.ro)

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Sa inteleg ca i`a venit si lui asta mintea la cap intre timp si nu mai umbla dupa fetite care nu au nici jumate din varsta lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar