Ioana Enache si Srdjan Mijuskovic – inca doi "antrenori" din randul liderilor din top managementul companiilor MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Liderii din top managementul companiilor MLM se numără deseori printre vorbitorii aleși de organizatorii evenimentelor dedicate celor interesați de dezvoltarea personală. Nu, nu este nici un lucru întâmplător, iar pe noi nici nu ne miră. Asta deoarece sistemul de training și dezvoltarea personală se numără printre cele mai apreciate avantaje ale MLM-ului.

Dacă pe Cristian Onețiu, co-fondatorul Life Care, l-am văzut în postura de antrenor, într-o emisiune de televiziune, iată încă două exemple:

Srdjan Mijuskovic, Co-Fondator și Președinte al companiei Galerie de Beaute Paris, le va vorbi cursanților Maastricht School of Management Ratiu despre SUCCES, miercuri, 22 mai, începand cu ora 19.00. Vezi cum poți participa la acest eevniment.

“Constructorii de infinit nu au nevoie de schele” este titlul prelegerii pe care o va susține Ioana Enache, Director General Amway Romania, în fața participanților la cea de-a III-a ediție Inspiro, miercuri 5 iunie, la hotel Radisson Blu din București.  Crede cu tărie că dezvoltarea personală se realizează pe tot parcursul vieții. Consideră că atunci cand ești însetat de cunoaștere, responsabil, când ai încredere în forțele tale, dar modest și deschis spre a împărtăși cu ceilalți din experiența ta, atunci vei reuși în tot ceea ce vei întreprinde! – este prezentată Ioana Enache pe site-ul evenimentului. Citește toată descrierea

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar