Invitație la Conferința liderilor CaliVita! Compania sărbătorește 20 de ani în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

calivitaAnul 2016 este unul cu totul special pentru CaliVita România! Se împlinesc 20 de ani de când compania a pus bazele uneia dintre cele mai solide afaceri în domeniul suplimentelor alimentare de pe piaţa românească de profil, iar Calivita a ales să sărbătorească acest moment printr-o Conferință a liderilor care va avea loc sâmbătă, 14 mai 2016, între orele 11.00 și 16.00, la Hotel Sheraton (preț bilet = 100 lei).

Evenimentul este deschis tuturor doritorilor interesați de oportunitatea oferită de CaliVita sau de produsele acesteia, care vor putea fi și degustate. De asemenea, participanții, vor beneficia de o serie de surprize, tombolă, de șampanie și, evident, de experiența liderilor din România ai companiei.

Iată și lista liderilor care vor urca pe scenă cu acest prilej:

Vasile Joantă, Triple Palm Manager

Valeria Stănescu, Golden Palm Manager

Mădălin Frunză, Triple Palm Manager

Maricica Chenaru, Executive Manager

Eveline Gheorghiu, Star Manager

Marius Galiceanu, Double Golden Palm Manager

Victoria Voicu, Silver Palm Manager

Lista de mai sus este completată, desigur, de Directorul CaliVita România, Dan Fetescu, și de un invitat special, Directorul Executiv Calivita International, Gabor Czako.

Vezi aici mai multe informații despre Conferința liderilor CaliVita

În 2016, CaliVita  împlinește nu doar 20 de ani de când este prezentă în România, ci și 25 de ani de la înființare. Compania a sărbătorit anul acesta fastuos, în martie, balul anual fiind unul luxos, organizat la Londra. Iată un material scris la întoarcerea de la Londra și publicat pe blogul personal de unul din liderii români de top care au fost prezenți acolo, Dr. Alexandrina Galiceanu: Balul princiar de la Londra.

Și, cum o imagine face mai mult decât 1000 de cuvinte, iată și câteva imagini, foto și video, de la evenimentul londonez:

GALERIE FOTO

bal1bal2bal3

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. TU ESTI CREATORUL PROPRIEI VIETI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar