Dr. Paul Alan Cox: Românii au o înțelegere profundă a capacității de vindecare a plantelor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

20160406_194528Eveniment special Nu Skin la București! În 6 aprilie, dezvoltatorii de business și clienții companiei Nu Skin Enterprises s-au putut întâlni cu inventatorul gamei Epoch, Dr. Paul Alan Cox. În dimineața aceleiași zile, Paul Cox a susținut o expunere în fața membrilor Academiei Române care au sărbătorit împlinirea a 150 de ani de la înființarea instituției.

Extrem de popular și cu umor, Paul Cox a explicat și demonstrat eficiența ingredientelor produselor Epoch, a dezvăluit povestea acestora, dar și motivul cel mai important al colaborării sale cu Nu Skin: faptul că o parte din profit se întoarce către popoarele indigene ale căror cunoștințe se află la baza creării acestei game.

Din vânzarea produselor Epoch, peste 25 de milioane de dolari au fost folosite în sprijinirea popoarelor indigene, a arătat celebrul etnobotanist. Cu acești bani au fost construite 250 de școli în 55 de țări, au fost asigurate surse de apă potabilă și centre medicale.  De altfel, Fundația Seacology fondată de Dr. Paul Cox și Fundația Force For Good înființată de Nu Skin în 1996 au un parteneriat solid, având multe proiecte împreună.

În clipul de mai jos, vă oferim un mesaj pentru vizitatorii MLM News transmis de Paul Alan Cox:

Cu un doctorat la Harvard, Paul Alan Cox și-a petrecut cariera căutând noi medicamente prin studierea modelelor de sănătate și a bolilor din rândul popoarelor  indigene. Pentru aceste eforturi, revista TIME l-a numit pe Cox unul dintre cei 11 “Eroi ai Medicinii”. Munca sa alături de popoarele indigene dedicată conservării padurilor tropicale de pe insulele acestora i-a adus premiul „Goldman Environmental”.

Cox a publicat peste 200 de lucrări științifice și patru cărți. A detinut posturi academice la Universitatea din California, Berkeley, Universitatea 20160406_200131 Brigham Young, Universitatea din Melbourne, Uppsala, Universitatea Agricolă din Suedia și la Universitatea din Illinois, Chicago, și a servit ca director al Congresului National pentru grădinile botanice și tropicale din Hawaii și Florida.

Dr. Paul Alan Cox a fondat Seacology, prima organizație de mediu non-profit din lume care se ocupa cu conservarea insulelor, cu sediul în Berkeley, California. Prin intermediul unor parteneriate cu populațiile indigene, Seacology a salvat până acum peste 1,3 milioane de acri de păduri insulare și recifele de corali din 56 de comunități.  De-a lungul Polineziei, el este cunoscut sub titulatura de șef Nafanua.

Paul Alan Cox deține în prezent calitatea de director executiv al Institutului pentru Etnomedicină din Jackson Hole, Wyoming. Cercetările sale se concentrează pe găsirea și combaterea cauzelor bolilor neurodegenerative, inclusiv ale Sclerozei Laterale Amiotrofice (ALS) și ale bolii Alzheimer.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Un om deosebit si un exemplu de urmat in viata!!!

  2. vaduva ilie

    as dorii sa stiu daca domnul cox are carti traduse in limba romana . va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar