Sir Richard Branson: Cred enorm în network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Unul dintre cei mai bogaţi şi admiraţi oameni de afaceri din Marea Britanie este un fan al industriei de network marketing. Sir Richard Branson a acordat un interviu pe această temă lui Eric Worre. Richard BransonInterviul va fi difuzat pe 27 iulie, iar cei care vor să-l vadă gratuit se pot înscrie pe site-ul Network Marketing Pro.

Dedicat misiunii sale de a susține network marketingul, Eric Worre îl consideră pe Sir Richard Branson, a cărui avere a fost estimată la 5 miliarde de dolari, cel mai cunoscut  antreprenor din lume. A ajuns la el căutând persoane influente care să-şi spună părerea despre network marketing şi a avut surpriza ca magnatul să nu fie deloc străin de subiect.

Cei doi au discutat despre antreprenoriat, dar şi despre cum trebuie să gândeşti diferit, să „ieşi din cutie”, iar la un moment dat, cum spune miliardarul de 65 de ani, chiar dacă o dai în bară, fă-o. „Am vorbit, de asemenea, despre multilevel marketing şi nu o să vă vină să credeţi ce a spus Sir Richard Branson, ce fan mare este şi cum consideră că marketingul în reţea şi antreprenoriatul vor crea oportunităţi în următorii 20-30 de ani”, a dezvăluit Eric Worre.

„Cred enorm în network marketing”, spune Branson. „Oamenii de succes ca tine spun întâi da, apoi spun lumii şi abia după aceea încearcă să-şi dea seama cum să rezolve problema”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar