Interviu cu Victoria Voicu, Star Manager în CaliVita International: Cauta-ti „de ce?”-ul tau!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Pe invitata noastră de astăzi am întâlnit-o prima dată în sala unui curs de dezvoltare personală. Este un om cu multă iubire de semeni, multă dăruire și multă perseverență. MLM News v-o prezintă pe Victoria Voicu, Star Manager în compania CaliVita International.

MLM News: Cine este Victoria Voicu? Cine este CaliVita?

Victoria Voicu, Star Manager în CaliVita International: Victoria Voicu este o vulturiță care a reușit să nu se mai mulțumească cu firmiturile celorlalți. Este mamă şi bunică de succes, care a pornit de la fabrica de pâine împletind covrigi cu lacrimi în tura de noapte peste 20 de ani.  Simt recunoştinţă pentru şansa de a fi întâlnit CaliVita, aceasta fiind pentru mine iubire, o mare familie internaţională cu un sistem corect de duplicare, abundenţă, sănătate, timp de calitate, călătorii.

MLM News: Numele de Victoria este predestinat pentru cei ce aleg să învingă în viaţă? Simţiţi că v-a ajutat?

Victoria Voicu: Întotdeauna – chiar când eram „mama răniţilor” şi acum, când dau 100% pentru CaliVita şi CaliVita dă 100% pentru mine.

MLM News: De ce Network Marketing? Auzim pe mulţi spunând: dar un serviciu adevărat de ce nu-ţi iei?

Victoria Voicu: Simplu – Network Marketing-ul este un serviciu adevărat care oferă libertate 100%.

MLM News: De ce MLM şi nu Real Estate, de exemplu? Modul de plată este tot la succes, plus că la o tranzacție poți lua, spre exemplu, 3.000 euro deodată. În MLM, ca să ajungi să câștigi 3.000 de euro sunt necesari luni, poate ani…

Victoria Voicu: MLM este pentru omul simplu ca mine, care a primit şansa de a creşte treptat până să fiu omul care trebuie să devin pentru a ajunge să câştig cât de mult doresc. De ce câştigi cât câştigi? Asta e valoarea ce o oferi. Adaugă valoare persoanei tale, preţuindu-te, preţuind tot ce faci, astfel succesul vine din interiorul tău.

MLM News: V-ați simțit în al nouălea cer când ați atins rangul de Star Manager CaliVita sau când cineva din echipă a avut un succes similar sau mai mic? Cu alte cuvinte, ce înseamnă pentru dumneavoastră echipa pe care o aveți?

Victoria Voicu: Da, m-am simţit în al nouălea cer la fiecare nou nivel al meu şi al performerilor din echipa mea. Am o echipa fantastică, cu ţeluri comune de creştere. Echipa pe care o am înseamnă ceea ce eu sunt şi am devenit trăind astfel cele mai intense momente de iubire, prietenie, fericire.

MLM News: Nu cumva aveți acum două familii? Ce spune cea de acasă, nu sunt reproșuri că vă petreceți prea mult timp cu cealaltă familie?

Victoria Voicu: Cu echilibru se poate. Totuşi, fără durere nu există plăcere.

MLM News: De ce CaliVita? Ce are special, ce are în plus? Poate sunt alte MLM-uri cu plan de compensare mai bun, poate în altă parte puteţi urca mult mai repede…

Victoria Voicu: Numai CaliVita a fost şansa mea acum fix 11 ani, am scăpat de plecat la cules de căpşune şi am rămas alături de fiul meu, care era la liceu şi avea nevoie să fiu lângă el.

MLM News: Câte mii de „nu” aţi auzit până acum? Dar de câte ori aţi auzit „lasă că ştiu eu cum e cu MLM-urile astea”?

Victoria Voicu: Doar „da” contează şi prietenii minunaţi câştigaţi. Cei ce cred că ştiu au conturile „zero” ei nici nu ştiu că nu ştiu!

MLM News: Pentru a avea succes în network marketing este necesar să iubeşti oamenii sau este suficient să ai putere de persuasiune şi să cunoşti produsele?

Victoria Voicu: Să iubeşti oamenii, în primul rând. Totul este iubire. Ce ar alege iubirea? Este întrebarea mea de suflet. A asculta mii de oameni şi a cunoaşte sistemul de recompensă, precum şi produsele este simplu şi necesar.

MLM News: Spunea odată Donald Trump că, dacă ar da faliment, ar intra într-o afacere de network marketing. Avea dreptate?

Victoria Voicu: Cu siguranţă un cunoscător vede potenţialul MLM în extindere.

MLM News: Este MLM o afacere pentru oricine? Ce calităţi trebuie să ai pentru a avea succes? Ce defecte te împiedică să ai succes?

Victoria Voicu: Este pentru oricine doreşte mai mult de la viaţă, crede ca are succes şi urmează paşii sistemului cu perseverenţă. Calităţi pentru succes: munca şi perseverenţa.  CaliVita m-a primit colaborator fără condiţii de vârstă, nu mi-a cerut să arăt ca un fotomodel, să am studii superioare sau capital de investit.

MLM News: Pe timp de criză economică oamenii sunt mai săraci, nu-şi mai pot permite să cumpere produse, oricât de bune ar fi pentru ei. Se limitează la a pune o bucată de pâine pe masă şi la a plăti facturile. Aşadar, nu cumva şi afacerile de network marketing au de suferit?

Victoria Voicu: Criza, ca si iarna, în afaceri vine oricum. În CaliVita am dublat efortul să ne menţinem şi chiar să creştem.

MLM News: S-a întâmplat vreodată să vină cineva cu un asemenea elan şi dorinţă de a investi că aţi fost nevoită să-l temperaţi? Se ştie că nu toată lumea are succes în MLM, se cunosc unele falimente personale dramatice cauzate de împrumuturi neurmate de succes.

Victoria Voicu: Personal nu cunosc falimente dramatice. În Calivita investiţia minimă este de 100 RON, pentru care alegi produsul de care ai nevoie ca să-l guşti pentru a putea vorbi cu încredere şi celorlalţi. Schimbi doar locul de unde cumperi crema sau produsul de curăţenie, pe care oricum le cumpărai, şi înveţi prietenii şi rudele să facă la fel.

MLM News: A existat vreun moment în care aţi fost pe punctul de a spune „mă opresc”? Aţi avut un asemenea moment de răscruce? Dacă da, cum l-aţi depăşit?

Victoria Voicu: Niciodată. Răscruce, da! Cel mai greu, în 2005, iarna. Am reuşit să trec de partea neplăcută şi să ajung dincolo de vârf doar citind şi urmând paşii de construcţie a reţelei de lideri şi consumatori de produse.

MLM News: E adevărat că un an de experienţă MLM contează cât 10 ani de afacere clasică?

Victoria Voicu: Sincer, nu am avut afacere clasică şi nu pot compara. Ce ştiu, însă, este că e minunat că sunt în lumea reală, pe teren, şi pot râde de „eşecul” sau „succesul” meu.

MLM News: Se spune că MLM este şi un laborator de dezvoltare personală. Puteţi explica?

Victoria Voicu: Adevărat! Creştere permanentă şi continuă în fiecare zi, nu din când în când.  Sunt fericită că am ocazia acum să mulţumesc tuturor celor ce au avut răbdare cu mine şi m-au inspirat să citesc peste 400 cărţi şi să particip la peste 1.000 de evenimente, să organizez şi să ţin prezentări chiar şi în faţa a 1.000 de participanţi, la Ateneul Român.

MLM News: Ce vă motivează cel mai mult din planul de recompense CaliVita?

Victoria Voicu: Cel mai mult călătoriile – neam de neamul lui Voicu nu a ţinut un crocodil în braţe la Miami, nu a fost în Thailanda, în croazieră în Marea Caraibelor, Gran Canaria, iar în noiembrie urmează Hawaii. Cum să nu pui suflet şi pasiune în tot ce faci?!  Iubesc CaliVita şi probabil ştii deja că şi tu poţi face MLM – pe oricare îl consideri potrivit pentru tine, la început în paralel cu serviciul tău!!!

Caută-ţi „de ce?”-ul tău!

Cu emoţie,

Voicu Victoria, Star Manager, CaliVita International

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Felicitari pentru ideea unui astfel de interviu si felicitari pentru un astfel de intervievat.
    ,,Să iubeşti oamenii, în primul rând. Totul este iubire. Ce ar alege iubirea?” – spune sponsora mea. Este omul care m-a ,,lipit” de CaliVita dupa care mi-a trebuit multa vreme sa descopar cum a facut. Se pare ca atractia a fost din doua parti: din partea ei si din partea firmei pentru care intai conteaza ce face pentru colaborator si pe urma beneficiul. Nu-i reclama gratuita, cine are curiozitatea sa cerceteze va afla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar