Interviu cu Stavros Zinonos, IMD WorldVentures: Schimbarea și succesul nu necesită timp, oamenii din jurul tău au nevoie de timp să vadă acest lucru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,33 out of 5)
Încarc...

stavrosStavros și Katerina Zinonos sunt din Limassol, Cipru. Când li s-a oferit oportunitatea WorldVentures de network marketing, Stavros avea o firmă care vindea mașini, iar Katerina lucra la o companie de transport.

Împreună au reușit, în doar 21 de luni, să atingă nivelul de International Marketing Director (IMD), cel mai mare nivel în compania WorldVentures, deținând în Europa recordul de atingere a acestui nivel în cel mai scurt timp.

MLM News vă oferă în cele ce urmează un interviu cu Stavros Zinonos, lider WorldVentures.

READ THE INTERVIEW IN ENGLISH

MLM News: Sunteți atât de tânăr! Cum e să fii membru al unui club al milionarilor înainte de 30 de ani 🙂 ? Aveți mulți tineri în echipă?

Stavros Zinonos: La început numai gândul de a fi milionar mă făcea să mă simt perfect și de neoprit, dar în timp ce construiești îți dai seama că banii sunt doar o parte a călătoriei, desigur, sunt importanți, dar sunt doar o parte a călătoriei. În echipă avem oameni de toate vârstele și povești de succes de la 20 până la 65 de ani.

MLM News: Când și cum ați ajuns să vă implicați în network marketing? Spuneți-ne povestea dumneavoastră.

Stavros Zinonos: M-am implicat în network marketing în urmă cu 3 ani, când într- o zi soția m-a sunat și m-a chemat acasă să văd o prezentare. La început mi-a plăcut ideea, dar nu am crezut că oportunitatea aceasta de business era pentru mine. I-am spus soției mele să se implice, dar că nu este pentru mine. După câteva zile ea a avut primele rezultate, ceea ce m-a făcut să pun întrebări ca să aflu cum funcționează, 30 de zile mai târziu am atins primul nivel de venit pasiv și așa am început.

MLM News: Ce aduce nou WorldVentures în industrie? De ce WorldVentures?

Stavros Zinonos: Principala diferență pe care am văzut-o între WorldVentures și orice altceva a fost cultura pe care a creat-o compania. În primul rând, dat fiind natura produsului, nu e nevoie să fii un vânzător bun sau nu trebuie să fii vânzător deloc. Produsul este atât de puternic încât toată lumea e încântată, iar când cineva vede prezentarea are o reacție pozitivă vizavi de acesta în 9 din 10 cazuri. Toată lumea are nevoie de el.

MLM News: Ce v-a dat încrederea că o rețea de oameni atât de mare poate fi construită și încă atât de rapid? Ce convingere v-a ajutat în această ascensiune rapidă în carieră – International Marketing Director în 21 de luni?

Stavros Zinonos: Cel mai mare DE CE pentru mine este viața mea și viețile oamenilor care pot fi influențate de succesul meu. Când am realizat că îmi pot schimba viața doar luând câteva decizii, am făcut acest lucru în câteva secunde. Schimbarea și succesul nu necesită timp, dar oamenii din jurul tău au nevoie de timp să vadă acest lucru. Am devenit International Marketing Director în câteva secunde, dar oamenii au văzut asta după 21 de luni. A fost mai dificil să cred acest lucru și mult mai simplu să îl fac. Ce m-a ajutat? Poveștile de succes ale altor oameni care mi-au dovedit că orice se poate întâmpla dacă tu faci acel lucru să se întâmple.

MLM News: Care este formula dumneavoastră de succes? Ce a contribuit cel mai mult la succesul dumneavoastră?

Stavros Zinonos: Sunt întotdeauna entuziasmat de jobul meu, îmi place ceea ce fac, sunt atent la oameni și finalizez tot ceea ce încep. În timpul procesului e nevoie să aloci timp pentru a învăța, și mai mult timp pentru acțiune, și să crezi în tine și în ceea ce faci.

MLM News: Ce răspundeți la obiecția Mulțumesc, dar nu cred în network marketing?

Stavros Zinonos: Te înțeleg pentru că am fost în aceeași situație, dar dacă îți dovedesc că faci network marketing în fiecare zi fără să fii plătit și apoi îți arăt o cale prin care făcând același lucru câștigi și bani o să crezi în network marketing? Dacă răspunsul este NU îi mulțumesc că a venit, dacă răspunsul este DA îl invit în echipă.

MLM News: Ați atins nivelul maxim în companie. Ce intenționați să faceți mai departe?

Stavros Zinonos: Acest lucru mi-e foarte clar… să ajut oameni din toată lumea să facă același lucru, indiferent dacă sunt în echipa mea sau nu.

MLM News: Un mesaj pentru comunitatea site-ului nostru?

Stavros Zinonos: Continuă să visezi mult și câștigă mult. Arma noastră cea mai puternică este acțiunea. Obiectivele fără acțiune sunt doar niște visuri 🙂 !

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar