Interviu cu Paulo și Liliana Alves, nivel de Diamant alb – MonaVie Portugalia (VIDEO)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,20 out of 5)
Încarc...

Paolo si LilianaLa ora stabilită de întâlnire, l-am găsit pe Paulo Alves muncind, stând de vorbă cu două persoane care tocmai luaseră decizia de a porni propria afacere de network marketing.

Invitați speciali ai evenimentului de lansare a companiei MonaVie în România, Paulo și Liliana au venit câteva zile mai devreme. Cei doi spun că le plac oamenii din România, pentru că sunt calzi, deschiși, și mai spun că vor reveni aici. Pentru că au deja 20 de parteneri în România și este responsabilitatea lor să îi ajute.

Povestea lor este povestea unor sceptici. Paulo povestește că nu a vrut să dea curs unei invitații repetate de a vedea o oportunitate de network marketing, așa că  a trimis-o pe soția sa, Liliana, îndemnând-o să cumpere cel mai mare pachet de produse ca să scape de stres. Numai că Liliana, de formație contabil, nu a înțeles foarte multe lucruri despre produse la această întâlnire, înțelegând în schimb perfect… afacerea. Ce a urmat? O rețea care a ajuns deja la 15.000 de oameni. O zi are 24 de ore, explică Paulo. Dacă fiecare om din rețeaua sa ar munci doar o oră pe zi înseamnă 15.000 de ore lucrate într-o zi.

Paulo îi și sfătuiește, de altfel, pe cei aflați la început în domeniul de network marketing – așa cum o să vedeți urmărind interviul din filmul de mai jos – să fie sceptici, să studieze și să afle răspuns la toate întrebările.

Iată și formula celor doi lideri pentru succes: Muncă + Focus + Atitudine.

Cei doi lideri au răspuns întrebărilor MLM News, răspunsuri pe care le veți descoperi în materialul înregistrat:

1. Bun venit în Romania! Am citit o postare pe Facebook în care spuneați că vă  place Bucurestiul.  Ce vă place cel mai mult aici?

2. Aveți parteneri direcți în România?

3. Care este povestea dumneavoastră? Cum ați ajuns la domeniul de network marketing?

4. Dacă ar fi să alegeți un motiv, unul singur, cel mai puternic, pentru care vă place network marketingul care ar fi acela?

5. De ce Monavie?

6. Ce semnificație are evenimentul Monavie de la Constanța?

7. Ce doriți să le transmiteți partenerilor MonaVie din România?

8. Un pont pentru cei care sunt la început în domeniul de network marketing?

(Mulțumim pentru traducere Marianei Stănică.)

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar