Interviu cu Iulian Cimbala, lider de top OneLife: Nu te poți lupta pentru o viziune în care nu crezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 1,89 out of 5)
Încarc...

13102791_10206168398229013_2294870579082975046_nPlecat în Italia împreună cu familia la vârsta de 6 ani, Iulian Cimbala și-a găsit în MLM vehiculul spre propriile visuri și mentorul care l-a ghidat spre succes. Acum are 24 de ani și este unul dintre cei mai tineri lideri de succes din industrie, ocupând locul 39 în lista celor mai bine plătiți distribuitori din industria de network marketing la nivel global, pe site-ul businessforhome.org, cu un venit lunar care trece de 200.000 de euro pe lună. Sora sa Andreea și-a găsit nu doar mentorul în MLM, ci totodată și soțul. Putem spune că printre cele mai bine plătite femei din network marketing la nivel global se află o româncă, Andreea ocupând împreună cu soțul ei Igor Alberts locul 2 în topul Business for Home, cu un venit lunar de peste 1 milion de dolari. MLM News vă oferă, în continuare, un interviu cu Iulian Cimbala, nivel de Diamant Albastru în rețeaua OneLife, o discuție extrem de deschisă despre viață, despre succes și drumul către propriile visuri.

MLM News: Care e povestea ta, Iulian?

Iulian Cimbala, Diamant Albastru, OneLife: M-am născut la Galați, în anul 1992, într-o familie normală – tata lăutar de weekend și sudor în combinat, mama casnică cu grija celor 3 copii, eu, sora mea mai mare Emilia și cea mai mică Andreea. Când aveam vârsta de 6 ani părinții mei au luat decizia să emigreze în Italia, abandonând complet viața în România începând un nou capitol al vieții în Italia, orașul Verona. Trăind în Italia, fiind imigranți, cu o situație financiară foarte grea, eu și surorile mele am fost educați încă de mici și obișnuiți cu ideea de a munci. Deja de la vârsta de 10 ani eu și surorile mele am participat activ în treburile casei și mai ales îi ajutam deseori pe părinții noștri în diferitele joburi pe care le-au avut de-a lungul timpului.

Comparându-ne situația cu alți copii, colegi de clasă și de joacă, ne întrebam mereu “De ce ei au bicicletă nouă și noi nu? De ce ei se duc la restaurant și noi nu? De ce ei își văd bunicii în fiecare săptămână și noi nu? ” Răspunsul era mereu același, insuficiente resurse financiare, un răspuns pe care noi singuri îl găseam de fiecare dată, și uite că așa ne-am maturizat mai rapid decât co18922004_10209223586006798_2539321967679291660_npiii din jurul nostru și trăind această viață cu multe lipsuri am înțeles ce nu vrem și ce vrem de la viața noastră în viitor.

Educația de om muncitor și gospodar am primit-o bine de la părinții mei, am avut multe joburi, plecând de la curier de pizza cu scuterul, la distribuitor de publicitate cu bicicleta, ospătar, vânzător de haine în mai multe magazine, portar la două hoteluri, distribuitor de scrisori postale și colete etc.

 Având tatăl artist m-am transformat într-un visător cu ochii deschiși și într-un vizionar deseori neînțeles, am devenit pasionat de tot ce înseamnă artă, la școală am luat cursuri de pian, de chitară, pictură, judo, gimnastică artistică, de dans modern, și cu timpul am devenit un profesionist în dansul străzii, așa-zisul breakdance, ajungând la punctul să predau lecții la copii și adulți, plus că am colaborat cu o companie de teatru și timp de un an am colindat vestul Europei cu diferite spectacole de commedia dell’arte.

10296086_822104654484555_7931021120488257065_oAm descoperit că ador sa lucrez cu oamenii și ador să las în inima lor emoții și momente de neuitat mulțumită performanței mele.

Având această tară financiară de când eram mic, văzând câtă suferință au trebuit să îndure părinții mei pentru a obține o viață mai bună pentru ei și familia lor, și după o viață plină de sacrificii să își dea seama că aproape au făcut totul pentru nimic, pentru că nimic nu se schimbase, încă aveau aceleași probleme financiare, de mic am aflat și m-am îndrăgostit de conceptul ” LIBERTĂȚII FINANCIARE”, concept prin care poți deține controlul absolut asupra vieții tale stăpânind resursele financiare și timpul care este de neprețuit, pentru că nu se va întoarce niciodată înapoi. Am căutat diferite soluții pentru a ajunge la această libertate, dar din păcate talentul dansului și cel al actoriei nu m-au făcut să devin Brad Pitt sau Michael Jackson, un job normal era departe de a-mi aduce ceea de îmi doream, deschiderea unei afaceri personale era imposibilă neavând fonduri și experiență, jocurile de noroc nu mi-au plăcut niciodată, calea criminalității am ocolit-o din prima pentru simplul motiv că ce dai aia primești, geniu nu sunt și nu voi fi, așa că acum 5 ani, când am fost sunat și introdus de prietenul meu cel mai169658_3994755467375_577057202_o bun în prima mea afacere de mlm am văzut în acest sistem singura mea cale spre libertatea financiară visată. Era pentru mine un sistem nou în care am recunoscut o amprentă divină pentru faptul că singurul mod de a reuși era prin a ajuta alte persoane să reușească, un sistem bazat pe conceptul “ce dai aia primești”, un fel de business cu karma, așa de frumos și perfect potrivit modului meu de a gândi și de a vedea viața încât m-am aruncat total în cap din prima zi, cu inima și sufletul, cu buzunarul și creierul și cu toată energia mea vitală zi cu zi.

Mi-a luat un an și jumătate să învăț teoria funcționării acestei industrii, fără să câștig absolut un leu, ba mai mult, investeam mai mult decât câștigam. Familia îmi era contra, prietenii îmi erau contra, dar la momentul potrivit am întâlnit persoana potrivita, acel Mentor de care se vorbește în toate cărțile succesului, acea persoană de care orice persoană are nevoie dacă vrea să atingă vârful succesului. Se spune că, atunci când studentul este pregătit, apare și Maestrul. În cazul meu, asta s-a întâmplat acum 3 ani și jumătate, într-o noapte de toamnă, când sponsorul meu m-a sunat să mă invite la o prezentare și m-a motivat să îmi mai dau încă o șansă, să nu dau importanță acelor o mie de motive care voiau să mă facă să rămân acasă, să îmi ascult inima și dorința de a-mi schimba viața. Am făcut-o, m-am dus și acolo l-am întâlnit pe Olandezul Zburător, Igor E. Alberts.

1012501_10200768920525445_1258705660_nAcest om este o legendă și un dinozaur al industriei mlm la nivel global de mai mult de 27 de ani, câștigând în această perioadă de timp peste 50 de milioane de dolari, dar mai ales reușind să creeze la rândul lui peste 500 de milionari de-a lungul timpului. Asta deoarece pentru mentorul meu cel mai înalt nivel de leadership înseamnă să Creezi Lideri, nu doar în acțiuni și rezultate prin duplicare, dar și prin mod de gândire și mai ales printr-un stil de viață ce reprezintă din plin libertatea financiară promovată de-a lungul unei activități de network marketing.

Acest om a decis să își folosească influența asupra mea, să investească timp, bani și energie în potențialul pe care îl aveam ascuns în mine, un potențial pe care el a reușit să îl identifice cu experiența și capacitatea pe care puțini o au, aceea de a “citi printre rânduri”, “de a vedea prin întuneric”, capacitatea de ridica puterea gândului și credinței la un nivel atât de înalt încât odată ce se apleacă asupra unei persoane, automat acea persoană devine ceea ce puterea gândului a prezis.

Intrarea acestui om în viața mea împreună cu filozofia lui de viață m-a catapultat într-un scurt timp total la un alt nivel de leadership, acolo unde orice misiune trebuie dusă la sfârșit cu succes, acolo unde problemele devin provocări, acolo unde orice om alăturat echipei, oriunde ar fi el în rețea, reprezintă pentru lideri o misiune cu obiectivul să îl ajute să devină cât mai rapid “independent din punct de vedere financiar”.

Mulțumită lui în acești 3 ani și jumătate am călătorit prin toată lumea, vorbesc foarte bine 5 limbi și am lucrat cu 3 companii de network marketing, companii în care performanța mea ca lider a crescut din ce în ce mai mult. Fost asistent în tinerețe al marelui formator Zig Ziglar, lucrând de-a lungul timpului cu legende ca Jim Rohn, Don Failla, Art Napolitano, Jeff Roberti și mulți alâii, Igor Alberts a acumulat o experiență masivă de leadership, putere de munca și duplicare. Faptul că am stat în preajma unui astfel de mentor m-a dus în punctul unde sunt în momentul de față – am ajuns să ocup locul 39 în lista celor mai plătiți lideri din industria de mlm la nivel global, pe site-ul businessforhome.org, cu un venit lunar care trece de 200.000 de euro pe lună.

Nu am ajuns singur, am ajuns mulțumită multor oameni care s-au lăsat cuceriți de viziunea pe care le-am arătat-o asupra viitorului, aproximativ 15.000 de oameni în 2 ani, și mai ales mulțumită faptului că lângă mine au fost mereu sora mea și mentorul meu care m-au sprijinit în momentele de dificultate, dar mai ales m-au împins deseori să fac lucruri care mi-au ridicat stima de sine și atitudinea în fața provocărilor din ce în ce mai multe și mai mari. Mulțumită faptului că vorbesc mai multe limbi am reușit să dezvolt afaceri la nivel global, construind activ în mai mult de 15 țări, din toate continentele, reușind în ultimii doi ani să zbor chiar și de două ori într-o săptămâna în țări și orașe diferite ale lumii. Dezvoltând acest tip de afaceri cu mare succes la nivel global și mai ales fiind unul dintre cei mai tineri.

MLM News: Ai avut o copilărie nu tocmai ușoară, iar acest lucru a contribuit la nivelul tău de înțelegere a lucrurilor și la dorința puternică din spatele succesului tău. Din experiența ta, unde găsești o astfel de dorință? Ai întâlnit-o și la oameni care au un background diferit?

Iulian Cimbala: Experiența de viață pe care am trăit-o, într-adevăr, m-a făcut să înțeleg de-a lungul timpului ce nu doresc sa trăiesc eu și generațiile ce vor porni de la mine, și automat m-a făcut să înțeleg că soluția pentru o viață fericită este obținerea libertății financiare. Cheia succesului, se spune, este găsirea acestui “why”, care trebuie să fie într-adevăr o motivație puternică, iar apoi “how-ul” va veni automat. Dorința și “de ce-ul” se ascund în profunzimea și intimitatea inimii noastre. Pentru anumite persoane “de ce-ul” poate consta în nevoia de recunoaștere, de care nu a avut parte în domeniul în care lucrează sau în familie. Alte persoane au pur și simplu dorința arzătoare de a face bine altor oameni și clar cel mai bun mod pentru a face asta este prin a îi învăța cum să ajungă la libertatea financiară și să fie regizorii propriei vieți, în timp ce alții doresc din tot sufletul să evolueze și folosesc acest instrument pentru a-și depăși limitele. Toate aceste motivații, cu cât mai puternice sunt, cu atât mai mult pot fi folosite ca și carburant pentru obținerea succesului.

MLM News: Ai spus că te-ai îndrăgostit de conceptul de libertate financiară. Mulți oameni se apucă de network marketing atrași de acest concept și totuși nu reușesc. Renunță, sunt dezamăgiți. De ce crezi că se întâmplă asta? Acesta e chiar unul din lucrurile care i se reproșează industriei – că este o industrie a mirajului, a visului.

Iulian Cimbala: Simplu. Subestimează sistemul, se subestimează pe ei și nu au o motivație extrem de puternică pentru a reuși, o motivație care să îi țină pe șinele evoluției ca și lideri. Mulți oameni eșuează pentru că nu au un “de ce” puternic, carburantul suficient pentru a da timp timpului să te învețe prin experiența și prin permanența înăuntrul sistemului cum se poate deveni un profesionist. E nevoie să înțelegi că acest tip de afacere nu este un loz cumpărat la loterie prin care ai 0,000001 posibilități să ai succes. Da, este o industrie bazată pe vise ce ne motivează să dezvoltăm o afacere care se bazează pe emoții și vise, abilități de leadership și de vânzare care pot fi stăpânite în timp  pur și simplu de către oricine, fără să ținem cont de sex, vârstă, naționalitate, religie sau nivel de inteligență sau background. Totul are la bază legea statistică a marilor numere, o lege care fără eroare susține că, atunci când repeți o acțiune, când propui afacerea unui număr mare de persoane, automat, cu timpul acțiunea se perfecționează și numărul persoanelor care se alătură este din ce în ce ma mare. Cheia constă în a avea un vis măreț, care să îți permită să fii așa de motivat încât să acționezi constant cu oricine și oriunde și în orice moment, lucru care îți va permite să te “șlefuiești” din ce în ce mai mult ca diamant și să devii steaua sclipitoare care ai fost predestinat să fii din momentul în care ai venit pe fața pământului.

MLM News: Tu îl cunoști pe Igor Alberts și din altă perspectivă, fiind soțul surorii tale. Cum e omul1001544_10201315530470352_665116738_n Igor Alberts? Care e lucrul cel mai important pe care l-ai învățat de la el?

Iulian Cimbala: Igor Alberts este persoana care prin credința lui în mine m-a făcut să înțeleg că există ceva măreț în mine, ceva măreț care se ascunde în interiorul fiecărei persoane. Deci adevărul este că toți putem deveni legende, cea mai bună versiune a personajului nostru în filmul vieții. Ceea ce a făcut el de fapt a fost să îmi transmită credința lui extremă în mine, încât la un moment dat și eu am început să cred în mine, iar din acel moment automat am început să atrag succesul către mine. M-a educat să cred că ceea ce nu te doboară te face mai puternic, dar doar dacă tu alegi acest lucru, pentru că ești conștient de acest principiu. Igor este o persoană care își trăiește viața la maxim în fiecare aspect al acesteia, pornind de la admirarea unui film, unei melodii, a unui peisaj, unei persoane, unui moment sau experiență de viață.

MLM News: Ai povestit mult despre influența pe care a avut-o Igor Alberts în evoluția ta. Consideri că un mentor foarte bun reprezintă un ingredient puternic din rețeta succesului în network marketing?

Iulian Cimbala: Eu cred că mentorul reprezintă pilastrul succesului în network marketing și în viață! Cred că toate persoanele au un potențial de exprimare incredibil de mare, fiecare ființă umană este specială și are un talent ascuns care de-a lungul timpului poate ieși afară mulțumită două tipuri de forțe, una internă și una externă, adică mentorul. Relația cu un mentor este foarte importantă, dar mentorul trebuie să fie într-adevăr un mentor, și nu un fals profet, ci un exemplu de succes în carne și oase a principiilor pe care le urmăm, o Legendă sau cel puțin cineva care a obținut sau încă obține cel puțin succesul pe care ni-l dorim și care cunoaște drumul și obstacolele și decis să ne ghideze.

MLM News: Majoritatea liderilor aleg să nu dea publicității sumele pe care le câștigă. Mulți nu se afișează ca lideri decât în evenimentele interne ale companiilor sau ale partenerilor independenți. Ce te-a facut să alegi transparența în acest sens?

18558820_10209053462873826_718941629929407051_oIulian Cimbala: Răspunsul este foarte simplu. Am să încerc să fiu foarte concis. De 5 ani sunt în industria de mlm, am întâlnit mulți oameni care fac parte din această industrie, oameni fără succes, cu ceva succes și cu mult succes, dar, vă dați seama, și conceptul de succes este relativ și variabil de la persoană la persoană. Cum ați și menționat, nu degeaba anumite persoane spun că suntem în industria iluziilor. Din păcate majoritatea oamenilor care au intrat în această lume au fost educați în mod subconștient să urmeze conceptul “fake it ’till you make it”. Ceea ce vreau să spun este că din păcate de puține ori faptele și conturile bancare corespund cu cuvintele susținute de majoritatea membrilor din această industrie. Dar dacă e adevărat, cred că trebuie expus nu doar în propria companie, dar în întreaga industrie, pentru a reuși într-adevăr să arătam că industria funcționează și plătește bine și deseori chiar se poate face mai mult aici decât în industria clasică. Eu și liderii mei nu avem probleme să afișăm câștigurile pur și simplu pentru că arătăm adevărul și știm că nu facem nimic greșit făcând asta. Ba mai mult, ne facem o favoare nouă, companiei noastre, dar mai ales industriei. Când ești liniștit cu propria ta conștiință și știi că adevărul este afișat, din principiu acest lucru îmi dă o stare de spirit foarte bună, pentru că sunt un exemplu pentru visătorii ce vor să devină profesioniști în industrie, și pentru faptul că reprezint conceptul consistenței între ceea ce zic și ceea ce obțin prin fapte.

MLM News: Ești unul dintre cei mai tineri lideri din această industrie. Care e prețul de plătit pentru a avea succes în network marketing?

Iulian Cimbala: Într-adevăr având o rețea de peste cincisprezece mii de oameni, în toate continentele lumii, e ceva de muncă. Atunci când este zi la noi, pe un alt continent lumea se duce la culcare și invers, lucru care îmi cere să dorm 4-5 ore pe zi. Uneori mă simt obosit, mai ales că și călătoresc des. Se spune însă că prețul este mare doar când valoarea primită la schimb e mai mică. Lucrul acesta se întâmplă, într-adevăr, deseori în viață și se leagă des cu conceptul “nu primesc ceea ce merit”, “dau mult și nu primesc nimic sau dau nimic și primesc mult”. Când prețul plătit corespunde cu valoarea obținută, atunci negocierea este corectă și se merită, iar pentru pentru mari sacrificii primești mari satisfacții. Dar ceea ce trebuie să înțeleagă majoritatea oamenilor este faptul că deseori trebuie să ne uităm cu alți ochi la ceea ce primim, pentru că doar atunci vom reuși să recunoaștem valoare în ceea ce am primit.

MLM News: Ce crezi că ar merita făcut astfel încât să se deschidă mai mulți tineri către acest domeniu? Am auzit de multe ori tineri spunând: Foarte interesant network marketingul, dar eu am nevoie de bani acum, o astfel de rețea se construiește în timp, mai ales că mai am lucruri de învățat, și în plus, pe mine mă interesează ceva sigur, vreau un job sigur. Ce părere ai?

Iulian Cimbala: Eu cred că deschiderea unui tânăr față de industria de network marketing trebuie 13220920_10206196588213745_6596767744191542881_nsă fie o consecință a unui anume proces de educație către o gândire mentală îmbelșugată, deschisă și predispusă către îmbrățișarea provocărilor și noutăților, o gândire care trebuie transmisă de către părinți sau alt mentor și conștientizată.

Tinerii din ziua de azi pur și simplu trebuie să analizeze ceea ce se întâmplă în economia moderna actuală și ceea ce îi așteaptă pe viitor. Conceptul muncii se schimbă din ce în ce mai mult, mașinile și roboții înlocuiesc oameni și din ce în ce mai mult va fi plătită calitatea timpului implicat în muncă, dar mai ales plus valoarea adusă muncii într-o perioadă anume de timp.

Tinerii pot fi educați să observe pur și simplu avantajele acestei industrii comparate cu avantajele unui job normal, unei afaceri proprii, să analizeze banii investiți, timpul investit, beneficiile venitului pasiv dezvoltat cu timpul, munca într-o echipă unită la bine și la greu, combinate cu distracția din călătoriile împreună. Chiar cred că analizând avantajele și dezavantajele diferitelor modalități de creare banilor, fără nicio discuție mlm-ul ar câștiga. Că înțeleg sau nu, oricum, într-un mod sau altul, mai devreme sau mai târziu, din ce în ce mai mulți tineri se vor izbi de conceptul vânzării, de conceptul muncii în echipă unde ai nevoie de dezvoltare personală și calități de leadership, de un mod de gândire dinamic, creativ și mai ales de necesitatea de a avea o mentalitate predispusă către acceptarea provocărilor, “problem solving” etc etc… toate abilități care în lumea de afacerilor de rețea se pot dezvolta și achiziționa de-a lungul timpului cu mare succes în mod gratuit.

14691956_10207341722001374_3756919125525126128_oIdeea este că în momentul de față industria de network marketing prin diferitele oportunități pe care le propune este încă doar o opțiune, persoanele aduse în fața ei pot alege să se alăture sau nu, dar chiar cred că în câțiva ani, maxim 10-15 ani de azi înainte, oamenii vor fi forțați de către mediul economic să se alăture unei oportunități de mlm, pentru că nu vor avea o altă alegere, asta înseamnă că tinerii care învață această meserie acum în viitor vor fi foarte avantajați și nu vor fi prinși prin surprindere de schimbare. Cei ce nu o vor face voi fi loviți de schimbare și vor fi victimele acesteia.

MLM News: Am reținut, la un moment dat, în discuția cu tine despre compania cu care ai parteneriat în prezent, cu Onelife, o expresie care mi-a rămas în minte fraza: Am decis să cred în viziunea fondatoarei Ruja Ignatova. Este credința o chestiune de decizie? De unde pornește acest CRED sau NU CRED?

Iulian Cimbala: De-a lungul micii mele experiențe de viață, am învățat când să îmi ascult inima și când să îmi ascult creierul, deși aceste două elemente funcționează după principii diferite, unul este rațional și celălalt nu este rațional. Dragostea nu poate fi explicată de știință, nu poate fi programată într-un robot. Valori ca încrederea, senzația fluturașilor în stomac sau acel al șaselea simț care te face să fii la locul potrivit în momentul potrivit și fără nicio explicație rațională să dai de ceva foarte important, bucuria și entuziasmul care provin de la o frază sau un cuvânt a unei melodii care ne-a marcat viața sau anumite momente din aceasta sunt toate emoții, senzații și sentimente care nu pot fi explicate sau copiate de inteligența artificială și tocmai aceste calități fac din om o ființă care funcționează mulțumită unei magii încă neînțeleasă.

Spun toate acestea pentru că o abilitate pe care începem să o pierdem din ce în ce mai mult este credința și încrederea în persoane, idei, revoluții, viziuni, și ne trezim într-o societate unde persoanele vizionare sunt doar un mic procentaj, aproximativ 1%, și e clar că transmiterea viziunii la mai mulți oameni, pentru a o transforma în ceva acceptat de societate, durează ceva timp. Credința nu are nimic de-a face cu realitatea. În fața realității și a lucrurilor materiale și palpabile nu ai nevoie de credință, pur și simplu trebuie să o accepți. Apelezi la credință și încredere când ai în fața ta ceva nepalpabil. O persoană sau mai multe vor crea împreună o mișcare, vor face ca o viziune și un proiect care există pe hârtie sau încă în capul cuiva să devină realitate atunci când persoanele implicate decid să creadă în viziunea viitorului prin acțiune și muncă zilnică, pas cu pas, spre realizarea proiectului. Asta înseamnă că viziunea este realizabilă, dar depinde 100% de credința oamenilor în ea, pentru că doar prin credință o vor transforma în realitate și doar prin credință ziua de mâine va deveni azi și prin munca de azi viziunea va fi realizată mâine.

În legătură cu alegerea afacerii OneLife, criteriile pe care ne-am bazat au fost și emoționale, și raționale, dar ambele puteau fi interpretate într-un mod total diferit dacă în interior nu aveam o credință predispusă pentru primirea unui proiect ca acesta în viața noastră. La început, în urmă cu 3 ani, eu, sora mea și Igor nu credeam în OneLife pentru că nu voiam să credem, făcusem această alegere, pentru că pur și simplu nu ne-am deschis sufletește pentru a primi o eventuală informație asupra viziunii. Am primit informația de-a lungul primului an de 3 ori, de la 3 surse diferite, dar auzeam fără să ascultăm ceea ce ni se spunea și asta ne-a dus la concluzia că nu vrem să avem de-a face cu așa ceva.

Într-adevăr, viziunea companiei este ambițioasă, aceea de a educa o comunitate globală asupra finanțelor și prin urmare crearea unui circuit monetar digital prin oameni, cu oameni, pentru oameni. Totul este imposibil atâta timp cât nimeni nu crede că este posibil. Când toată lumea credea că omul poate doar merge și nu poate trece de limita cerului, cineva nu a acceptat acest adevăr, a decis să creadă că este posibil și după sute de provocări a demonstrat că este posibil. Acum toți știm că este posibil, ba mai mult, cineva a mers mai departe și a ajuns în spațiu. În momentul când ne-am deschis, am întâlnit-o pe Ruja, ne-am lăsat cuceriți de mesaj și de mesager, am simțit ceva în inimă și am decis să urmăm această femeie în cea mai mare revoluție financiară de pe planetă. De doi ani, prin credința noastră și prin acțiune zi de zi, am reușit să dăm mai departe credința în viziunea companiei și compania a realizat o mare parte din viziunea inițială: utilizarea monedei, punctul comun între realitatea virtuală și realitatea materială.

Acum oamenii cred mult mai mult în Onecoin pentru că văd ca moneda are valoare reală, alții acum încep să creadă, iar alții, chiar și în fața acestei evidențe, nu au de gând să creadă. Este totul relativ din câte vedeți. Acolo unde eu văd cea mai mare oportunitate de pe planetă altcineva nu vede nimic și nu dă doi bani pe ea. Deci în concluzie cred că da, credința este o alegere, și mulțumită acestei alegeri am făcut ca acest proiect pornit din mintea unei persoane să devină gradual realitate.

Conceptul este simplu. Nu te poți lupta pentru o viziune în care nu crezi. Odată ce te deschizi mental și te uiți la pahar, decizi tu dacă vrei să îl vezi gol sau plin. Noi l-am văzut plin și pur și simplu am decis să avem încredere în liderul Ruja Ignatova și să o urmăm în acest drum pentru crearea unei revoluții financiare globale.

MLM News: Și care e viziunea ta referitoare la Onelife?

DSC_0703Iulian Cimbala: Cred într-adevăr că OneLife în următorii ani va fi cea mai mare rețea globală de persoane educate în privința conceptului banilor și criptovalutelor, cea mai mare comunitate de deținători ai unei criptovalute care are toate șansele să devină moneda digitală cu cea mai mare utilitate pe piață pentru simplu fapt că nu este concepută pentru speculație și încet încet penetrează în economia reală prin folosirea ei și acceptarea de către zeci de mii de comercianți în creștere continuă. De asemenea, având și KYC, o tehnologie ce permite identificarea deținătorului de monedă, cu siguranță va fi o monedă susținută și de toate guvernele mondiale. Având un algoritm foarte mare, prin platforma Oneforex, în timp multe alte monede digitale mai slabe și fără brand power se vor schimba (exchange) în onecoin și în modul acesta piața digitală va fi controlată de către această monedă care va avea o valoare destul de stabilă, lucru ce îi va permite să fie folosită cât mai mult, și cu cât mai mult va fi folosită cu atât mai mult venit pasiv vor avea cei care au o rețea de utilizatori și vor primi un cash back de la utilizarea acesteia. Compania peste un an va fi listată pe bursa asiatică, deținătorii de monedă au posibilitatea să intre în posesia acțiunilor când vor apărea la momentul listării, compania are un întreg ecosistem care va fi alimentat de produse diferite, care vor fi vândute prin rețeaua care momentan are 3 milioane de utilizatori la nivel mondial, toți deținători de monedă, educați din punct de vedere financiar, oameni care din ce în ce mai mult folosesc moneda și pun economia în mișcare, lucru care pur și simplu în câțiva ani va face ca economia să repornească din nou, într-un sistem financiar care din ce în ce mai mult va fi bazat pe conceptul blockchain și pe monede digitale.

Eu văd în OneLife o revoluție financiară concepută de oameni, dezvoltată de oameni, pentru oameni.

MLM News: Un mesaj pentru vizitatorii MLM News?

Iulian Cimbala: Vizitatorii acestui site, MLM News, sunt persoane care într-un mod sau altul au avut, au sau vor avea de a face în mod direct sau indirect cu industria afacerilor de mlm, deci mesajul meu pentru ei este să continue să caute informații, să continue să citească și să se lase inspirați de această industrie și de către liderii care o alimentează. Este o industrie făcuta de persoane, și persoanele sunt diferite, ca în afacerile clasice, persoane cu intenții bune și cele cu intenții rele. Cum zice domnul Eric Worre, această industrie nu este cea mai bună, este pur și simplu mai bună decât celelalte, oportunitatea perfectă nu există. Deci excludeți ce este rău și lăsați-vă motivați și inspirați doar de ce este bun și un mod de a face asta este să te ții la curent sută la sută cu informația, ceea ce faceți de fapt acum, citind acest articol. Pentru cei care vor să ajungă la vârful iceberg-ului din punctul de vedere al succesului în mlm, sfatul meu este acela de a vă lăsa ghidați de emoții și vise, să aveți visuri mari și să vă propuneți ambiții uriașe, așa de mari încât să nu dormiți noaptea și să intrați într-o afacere de network care vă transmite ceva unic în inimă. Odată ce simțiți acest lucru, și mai ales dați și de un mentor care să vă ghideze, pur și simplu nu vă opriți până nu ajungeți la capăt!

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (3)

 1. Iulian CONSTANTIN

  EXCEPTIONAL !
  Felicitari, Iulian CIMBALA !
  Succes, spor si prosperitate in continuare !
  Este momentul tau, businessul care ti se potriveste perfect, tine-o tot asa !
  Multumim pentru puterea exemplului daruit!
  Cu stima,
  Iulian CONSTANTIN.

 2. Adrian

  Un articol superb, și pe deasupra, educativ! Bravo Iulian, îți doresc cat mai mult succes, în continuare! Sa ne salutam de pe vârfurile munților

 3. Silvio Siminea

  FELICITARI Iulian CIMBALA !!! CONTINUA PE ACEST DRUM IN CARE SA DEMONSTREZI VIZIUNEA , RATIUNEA SI CREDINTA INTR-O LUME LIBERA FINANCIAR… UN ARTICOL INSPIRATIONAL !!! SUCCES IN CONTINUARE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar