Interviu cu fondatoarea OneCoin, Dr. Ruja Ignatova: Am văzut că lipsea de pe piață o criptomonedă accesibilă tuturor oamenilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 3,14 out of 5)
Încarc...

Interviu Onecoin v2MlmNews a mai scris recent despre OneCoin, o companie care oferă cursuri de tranzacționare a criptovalutei, dar și posibilitatea de a investi într-o astfel de monedă – OneCoin. Este vorba despre un domeniu mai nou și, foarte interesant, pentru OneCoin a fost ales ca metodă de distribuție network marketingul.

De aceea, ne-am adresat persoanei care este cea mai în măsură să ofere detalii, fondatoarea OneCoin. Mai exact, am vizitat biroul din Bulgaria al companiei și vă oferim un interviu cu Dr. Ruja Ignatova, în cadrul căruia veți afla cum a pornit OneCoin, care sunt dezavantajele pe care le-a identificat și le-a eliminat prin noua monedă, care este plus valoarea pe care o aduce, care sunt riscurile și care sunt beneficiile pe care le pot avea cei care se înregistrează în acest sistem.

Dr. Ruja Ignatova are un CV impresionant și, așa cum o să aflați și din interviu, a lucrat o perioadă și în București în parteneriat cu McKinsey & Company. Cum a pornit totul?  Desigur, de la o idee. Ulterior, fondatoarea a descoperit că ceea ce  lipsea de pe piață în acest domeniu era o monedă accesibilă tuturor oamenilor. Bitcoin este, în opinia sa, accesibilă doar elitelor, fie celor care au cunoștințe aprofundate de IT, fie celor care pot investi sume mari. Aflați mai multe urmărind interviul de mai jos:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (10)

 1. Cristi Calina

  Un interviu foarte interesant, clar si la obiect,realizat cu femeia de afaceri a anului 2012 in Bulgaria, Dr.Ruja Ignatova !

 2. Camelia

  Nu m-am gandit vreodata ca exista oameni atat de pasionati de crypto-currency. In ultimul timp vad ca toti mai multi oameni iau atitudine! Satisfactia pentru mine este sa le arat modalitatea prin care pot iesi din criza. Cum si cat sa investeasca in Onecoin! Asistam la o adevarata revolutie in crypto-currency! Cum as putea sa nu fiu entuziasmata!?

 3. In primul rand vreau sa multumesc echipei care s-a deplasat in Bulgaria la Sofia pentru a a primi raspunsuri la anumite intrebari direct de la sursa. Deasemenea multumesc si reporterului care a realizat acest interviu de nota 10. Pentru mine Onecoin este AFACEREA care mi se potriveste. Aici oricine poate obtine prin munca succesul si bogatia Am hotarat sa fiu si eu alaturi de colegii mei la Mega Evenimentul din 20-06-2015 si cu acest prilej sa ne cunoastem personal

  • Cristi Calina

   Va fi un eveniment extraordinar pe 20.06.2015, plin de energie si informatii pretioase …in cel mai bun MOMENTUM al acestui proiect urias!!!

 4. Ma bucur fiindca si eu sunt in afacerea OneCoin si urez succes tuturor investitorilor!

 5. Multumim Dr Ruja Ignatova pentru transparenta totala si clarificari! Succes!

 6. Un Interviu cu totul deosebit despre Moneda Crypto si Onecoin! Dr Ruja Ignatova spune pe intelesul tuturor ca Onecoin este Moneda Crypto pentru toata lumea si in special pentru cei care doresc sa evolueze educandu-se atat de simplu in Echipa Onecoin. Un respect deosebit pentru Dr Ruja! Si felicitari celor ce se educa atat Teoretic cat si Practic cu Onecoin. Multumim MLMNews!

 7. Sunt f.interesat de a cunoște cât mai mult despre evaluarea monedei ONECOIN. Ascult mult În Academia ONECOIN. Sunt membru activ. Mi-a plăcut dialogul sincer a Dnei Ruja. Este mult de făcut în lumea aceasta, de exemplu Academia SINGULARITĂȚII p/u Moldova și România.Pentru mine Onecoin este AFACEREA care mi se potrivește, dat fiind profesor universitar de macroeconomie. Mulțumesc reporterului care a realizat acest interviu cu multă cunoștință de cauză! Susținem ideea și riscul împărțim.

 8. istrate rodica

  foarte interesant si multe lucruri de invatat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar