Interviu cu Florina Trandafir, Silver Executive – MonaVie: Aveți un singur scop, acela de a ajuta oamenii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

castigatoareMLM News vă prilejuiește de data aceasta o întâlnire cu Florina Trandafir, Silver Executive în compania MonaVie. Discursul său din cadrul primului eveniment organizat de MLM News l-ați putut urmări deja pe site-ul nostru. Ceea ce vă oferim însă în continuare nu este mai puțin interesant, fiind povestea… din spatele cortinei.

MLM News: Ați câștigat aprecierea publicului cu un discurs care a transmis multă energie dincolo de cuvinte. De unde vine acea energie?

Florina Trandafir, Silver Executive – MonaVie România: Bună ziua! Permiteți-mi, pentru început, să-i salut pe cititorii site-ului dumneavoastră și să vă mulțumesc că ați făcut posibilă, prin organizarea primului eveniment de networking și sharing de informații, relaționarea între partenerii mai multor companii care își desfașoară activitatea în industria vânzărilor directe.

Da, mulțumesc publicului care a ales la acest eveniment  și vă pot spune că fiecare dintre noi avem ,,puterea ’’ în interior, putere  pe care odată adusă la suprafață, acționează ca o energie  care te face să lupți în viață pentru ceea ce dorești, să lupți cu dinții pentru ceea ce contează pentru tine, să te străduiești din răsputeri să-ți transpui visurile în realitate. Vedeți, tocmai am pus punctul pe i. Visul, acesta este începutul fiecarui învingător, în orice domeniu, VISUL.  Și dacă ai unul puternic, nimeni nu ți-l poate fura. Am învățat să  folosesc această enegie pe care am adus-o la suprafață pentru a-mi menține sufletul tânăr, pentru a nu mă lăsa  învinsă de niciun obstacol sau descurajare pe care o întâlnesc în cale. NU mă dau niciodată bătută în fața vieții și mereu găsesc ceva de dăruit celor din jurul meu. Dar mai ales puterea  mea vine din dorința de schimbare și pot spune acum că am găsit compania perfectă pentru întreținerea ,,VISULUI’’  meu.

MLM News: Cum v-ați simțit la evenimentul organizat de noi? Cu ce ați plecat util?

Florina Trandafir: Sigur, pentru mine a fost o surpriză placută. Pentru prima dată noi, cei din industria vânzărilor directe,  ne dădeam mâna  și promovam aceeași trăire: comunitatea NM trebuie să aibă același scop: împărtășim  aceleași gânduri și mesaje pentru oameni, sigur în materializări, forme și principii diferite, dar finalizate pe un singur drum: acela de a veni în întâmpinarea rezolvării necesităților oamenilor. A fost pentru mine, confirmarea întregii mele munci în NM, făcute cu dăruire și dragoste pentru oameni.

MLM News: Cum ați ajuns să faceți network marketing? MonaVie este prima oportunitate în acest domeniu care v-a fost prezentată? De ce MonaVie?

Florina Trandafir: Afacerea MonaVie a bătut la ușa mea într-un moment când în viața mea a fost nevoie de sănătatea financiara a familiei și nu numai. Și mă bucur că am spus DA persoanei cele mai importante în afacere, mentorului meu, din primul moment. Am parcurs alături de el și de echipa mea momente unice, de trăiri inimaginabile și am înțeles că am un singur scop, pe care să-l urmez fără ezitări: acela de a ajuta oamenii, așa cum și eu am beneficiat de  această oportunitate: sănătate, dar și confort financiar. Știți cum îmi clasific eu viața? Și o spun cu determinare: viața de dinainte de MonaVie și viața de după; și îmi este clar pe zi ce trece că trebuie să fac cunoscută această variantă de viață și sănătate tuturor celor pe care eu îi cunosc.

MLM News: Veniți din sistemul bugetar. V-ați făcut parteneri din aceeași zonă? Astfel de persoane sunt mai deschise vizavi de noi oportunități?

Florina Trandafir: Da , vin din sistemul bugetar de stat, unde pot spune că realmente muncesc pentru statul român. Oamenii însă gândesc diferit și fac lucrurile diferit. Eu aș înclina să cred că sunt excepția. Poate că nevoile materiale pe care acest sistem nu mi le-a rezolvat, îmbinate cu probleme existențiale ale familiei mele au fost punctul de plecare în noua lume care mi se așează acum la picioare. Am învățat să-mi stabilesc prioritățile în viață, am definit realitatea și, cel mai important, nu am ratat oportunitatea care a poposit în gara vieții mele. Mulțumesc MonaVie că exiști.

MLM News: Faceti network marketing de un an. Cât de repede au început să vină rezultatele în cazul dumneavoastră? E ceva ce v-a ajutat în mod special ca aceste rezultate să vina mai repede?

Florina Trandafir: Vreau să precizez că fac network marketing de 2 ani și jumătate. Sigur, rezultatele muncii într-un astfel de sistem pot veni diferit. Și spun acest lucru pentru că depinde de implicarea ta în munca cu oamenii, de modul cum îți gestionezi echipa pentru a ajunge la rezultate maxime, de seriozitatea cu care tratezi această meserie, la fel cum o faci și pentru jobul tău. Am luptat mult pentru a ajuta oamenii care au avut încredere în mine și în forța acestei companii, să ajungă la rezultate bune.  Am înțeles și am văzut că numai dacă îi ajut pe ei să câștige maxim, problema mea financiară este rezolvată. Domnul Edy Ardeleanu, îndrumătorul meu, îmi spunea mereu: ești printre partenerii mei care au câștiguri sigure și constante, pentru că respecți proiectul pe care-l aplicăm, pentru că te implici și mai ales pentru că iubești oamenii. Da, așa este, dacă iubești oamenii și ești educabil, în sensul că primești informațiile și acționezi pe ele, nu ai cum să nu ai succes  și nu ai cum să nu te bucuri de rezultate într-un timp destul de scurt. Deci pot concluziona că proiectul pe care lucrez, ajutorul primit din partea îndrumătorului, renumele companiei, produsele pe care le promovez, care în acest caz fac jumătate din drumul către succes,  m-au ajutat ca rezultatele să vină rapid.

MLM News: Ce abilități noi aveți sau ce abilități v-ați îmbunătățit de când faceți network marketing?

Florina Trandafir:  Pot spune că pe primul loc pun comunicarea: am învățat să-mi fac prieteni noi, să relationez cu oamenii oricând și în oriceîimprejurări. Acest aspect m-a ajutat ca lista mea de prieteni să fie mereu deschisă și pregătită să primească noi cunoștințe, care ulterior să devină prieteni și parteneri. Și nu pe ultimul loc, vă spun că încrederea în mine, pe care din fericire am avut-o încă de la început, a căpătat valoarea de temelie a existenței mele.

MLM News: Dacă ar fi să alegeți cel mai semnificativ lucru pe care l-ați învățat din experiența ultimului an care ar fi acela?

Florina Trandafir:  Da …. sensibilă întrebare. Ce să vă spun, sunt mai multe lucruri pe care le consider semnificative în experiența mea de network marketing. Dar ceea ce mi-a plăcut cu adevarat în această experiență nouă a fost că  trăiesc viața unei noi familii, cea a prieteniei, comunicării și relaționării.

MLM News: Ce vă ajută, ce vă spuneți atunci când nivelul de energie pe care l-am vazut în discursul de la București scade?

Florina Trandafir: Recunosc, sunt și momente în care ajung seara acasă și mă gândesc  că nu am facut în acea zi nimic pentru visul meu. Este inevitabil să te lovești de acest moment, am învățat acest lucru. Dar important este să nu rămâi acolo, jos, în neîmplinirea  acelei zile, ci să faci ceva pentru a te ridica din propria neputință, să înțelegi că fiecare dimineață întoarce o altă filă în povestea vieții tale. Fă ca următoarea zi să fie memorabilă pentru tine. Am înțeles că doar eu pot face acest lucru, pentru că am încredere în primul rând în mine, în forțele mele, dar mai ales motivația pentru care eu vă dau astăzi acest interviu: FAMILIA mea. Și vreau să mulțumesc pe această cale  minunatei mele familii, tuturor celor care-mi sunt alături și mă sprijină necondițioant, echipei mele de suflet, sponsorului meu, care mi-a dat ocazia să-mi schimb prioritățile în viață și bineînțeles dumneavoastră care ați deschis pentru cariera mea un nou drum.

MLM News: Un mesaj pentru cititorii MLM News?

Florina Trandafir:  Mesajul meu pentru cititorii MLM News este simplu și-l dăruiesc tuturor celor care  au înțeles că era în care trăim este era informațională, iar noi oamenii suntem plătiți pentru performanță. Faceți așadar performanță în afacerile de NM pe care le dezvoltați și cu care ați rezonat din primul moment, schimbându-vă  propriile valori și  prioritățile, astfel încât să aveți un singur scop, acela de a ajuta oamenii, și rezultatele vor veni. Trăiți viața pe care o merităm cu toții. Succes tuturor!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar