Interviu cu Edy Ardeleanu, Smarald MonaVie. “E important ca în viață să avem un plan B!”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,86 out of 5)
Încarc...

lider monavieMlmNews a mai scris despre Onyx Coale, unul dintre liderii de top în network marketing la nivel mondial. Ceea ce se știe mai puțin este că Onyx a fost în România, la invitația lui Edy Ardeleanu, Smarald MonaVie. De fapt, Edy Ardeleanu este cel care a făcut posibilă și deschiderea pieței MonaVie din România, iar MlmNews vi-l prezintă prin intermediul interviului de mai jos:

MLM News: Care este povestea dumneavoastră?

Edy Ardeleanu: În primul rând vreau să îi salut pe cititorii site-ului dumneavoastră și să vă mulțumesc  în mod special pentru ceea ce faceți cu mult profesionalism, venind în sprijinul industriei de network marketing.

Povestea mea este… o întreagă istorie! Ideea este că la vârsta de 25 ani aveam deja o afacere clasică și la acel moment credeam că voi fi un antreprenor de succes. Dar cum în școală nimeni nu ne învață cum să facem bani, a fost o chestiune de câțiva ani până am intrat în primul faliment. Tot în acea perioadă am luat contact pentru prima dată cu o companie de network marketing, o companie în domeniul asigurărilor, și, plăcându-mi ideea, înțelegând potențialul creșterii exponențiale, m-am alăturat plin de încredere, crezând că în cel mai scurt timp voi ajunge un tânăr manager!

Însă la 2-3 ani după ce picase Caritasul în Romania, oamenii asociau network marketingul cu schemele Ponzi, iar ceea ce încercam eu să fac era mai mult decât o ambiție! Au fost 3 ani de insucces total. Mi-am spus atunci că așa ceva nu este pentru mine…!

MLM News: Ce profesie aveți?

Edy Ardeleanu: Să știți că în această industrie nu are importanță nici profesia, nici clasa socială din care facem parte, nici vârsta, nici religia și nici orientarea politică!

Ușa este deschisă tuturor celor care vor să își trăiască viața într-o altă densitate!

MLM News: Cum ați ajuns să vă implicați în domeniul de network marketing?

Edy Ardeleanu: Uitați cum se sponsorizează un viitor lider de top! 🙂

Se întâmpla în ianuarie 2010 când am primit un telefon de la un fost partener cu care nu mai vorbisem de 10 ani și el mi-a făcut o invitație la o prezentare ce urma să aibă loc peste 3 zile! Pentru că mereu am fost deschis informațiilor noi, i-am recomandat să mă contacteze în ziua 3 la ora 12 fix, lucru pe care l-a făcut, fiind foarte punctual. Dacă ar fi întârziat un minut nu aș mai fi acceptat întâlnirea!  Bineînțeles, era vorba despre o companie de network marketing și am spus da pentru câteva produse!

MLM News: Cum ați realizat că MLM-ul este soluția pentru dumneavoastră?

Edy Ardeleanu: Se întâmpla în plină criză economică la nivel mondial, după al doilea faliment al meu. Și, cum în criză afacerile mari devin mici și cele mici dispar, m-am gândit că este momentul să încep ceva nou!

Dacă tot spusesem da pentru produsele acelei companii și pentru că tot trăiam cu speranța că mă voi trezi a doua zi și voi afla că am ieșit din criză,  am hotărât să fac și afacerea! Am studiat bine detaliile despre companie din surse oficiale, fiind o companie bună, cu o experiență de peste 35 ani în această industrie, aveam experiența din trecut și m-am apucat de treabă! Am înțeles în scurt timp cum funcționează această industrie și am decis să mă pregătesc prin studiu zilnic și mergând la diferite workshopuri, pentru a-mi aduce afacerea la rang de excelență.

MLM News: De ce MonaVie? Ce vă place la MonaVie?

Edy Ardeleanu: De ce MonaVie? Pentru că MonaVie valorizează oamenii! Mai bine de 7 luni am căutat cea mai bună companie de MLM în viziunea mea, studiind și comparând planuri de recompensare, dorind altceva pentru mine din această industrie. Așa am reușit să găsesc compania alături de care să pun bazele unui imperiu!
MonaVie este afacerea distribuitorilor. MonaVie, în doar 8 ani, a atins o cifră de afaceri pe care alte companii din industrie au atins-o după 20 ani! De peste 8 ani își plătește distribuitorii săptămânal și la fiecare $cent.
Îmi place să spun că Monavie are deja “lumea la picioare”!

MLM News: De unde este sponsorul dumneavoastră? Sunteți prima persoană din România  înscrisă în MonaVie?

Edy Ardeleanu: Da, eu sunt prima persoană din România, am linie sponsorială direct în SUA și sunt onorat să am ca sponsor un adevărat titan al acestei industrii, pe Brian McMullen.

Cu ani în urmă au mai încercat și alte persoane să dezvolte această oportunitate în țara noastră, dar din păcate pentru români ei nu au reușit și motivele eșecului lor sunt foarte multe…

Știți, când îți vine o idee de afacere, să fii sigur că 99,99% au mai avut această idee și 95% au încercat să o pună în practică. Diferența între reușită și eșec o face însă atitudinea, determinarea, pasiunea și seriozitatea cu care dezvolți afacerea respectivă!

MLM News: Ce presupune să te ocupi de o deschidere de piață, așa cum faceți dumneavoastră?

Edy Ardeleanu: În primul rând, îți trebuie mult curaj. Apoi, să cauți și să-i și găsești pe acei oameni ce au încredere în ei ca să ți se alăture, multă muncă, să fii un exemplu personal pentru partenerii din echipă și să îi faci să înțeleagă că alături de tine viața lor va avea sens cu adevărat! Pe scurt: caută lideri sau creează lideri!

Acum, după 1 an și jumătate eu pot spune că am un mare sprijin din partea președintelui MonaVie pentru Europa de Est și asta înseamnă enorm de mult, împreună vom construi o puternică afacere în Balcani!

MLM News: Care a fost cea mai mare provocare a acestei prelansări?

Edy Ardeleanu: Cum  MonaVie nu era deschisă oficial, eu împreună cu sponsora mea de la acea vreme  am decis să înscriem rețeaua pe Polonia și gândiți-vă ce a urmat… Timp de un an, o dată pe lună am făcut 4.000 de km Constanța – Varșovia/retur,  într-o dubă veche de 14 ani, ca să aduc produsele oamenilor, că doar așa le promisesem. Acesta a fost un mare preț ce trebuia depus pentru a reuși și eu am fost dispus să-l plătesc!

MLM News: Cât de mare este rețeaua MonaVie din România?

Edy Ardeleanu: Rețeaua MonaVie din România are puțin peste 1.000 de consumatori. Eu am avut o strategie foarte interesantă de dezvoltare, strategie pe care chiar mulți dintre partenerii mei nu o înțeleg încă: stabilitatea afacerii! MonaVie este o afacere ce se dezvoltă pe sistem binar, iar eu România o dezvolt pe o singură linie pentru a da forță rețelei și lucrez foarte mult pe adâncime cu oamenii determinați, evitând momentan să lucrez pe front-line și pentru a avea volum, aceasta fiind greșeala multor distribuitori din mlm binar, ceea ce pe termen lung poate avea rezultate dezastruoase. Dar cum noi, oamenii, gândim diferit, evident că și facem lucrurile diferit!

MLM News: Care este profilul partenerului ideal pentru dumneavoastră?

Edy Ardeleanu: Oamenii loiali! Loialiatatea, iată un cuvânt cu greutate. Un partener loial este cel pe care te vei putea baza în orice împrejurare, fie ea criza economică sau de orice altă natură. Este acel partener care indiferent de conjunctură, nu va dispărea, ci, din contră, va fi întotdeauna doar la un telefon distanță. Așa ceva nu este ușor de găsit, dar și când ai o echipă de lideri loiali, nimeni, dar absolut nimeni nu-ți va mai putea clinti afacerea.

MLM News: Ce îi răspundeți unei persoane care vă spune: “Sună interesant propunerea dumneavoastră. Dar oare pentru mine funcționează, pentru că eu nu cunosc prea mulți oameni?”

Edy Ardeleanu: Trăiești cumva pe o insulă pustie și nu-mi dau eu seama?!  🙂

sau

Exact așa am spus și eu prima dată, dar când am înțeles că la început am nevoie doar de doi oameni serioși, am realizat că o pot face! Dacă eu am putut, evident că vei putea și tu!

MLM News: Care a fost cheia succesului în cazul dumneavoastră?

Edy Ardeleanu: Pentru a avea succes, trebuie să fii în mijlocul acțiunii, să ai atitudinea potrivită, să fii pregătit imediat pentru muncă și, dacă ai în jurul tău și o echipă de oameni minunați plus un pic de șansă, până la succes va fi doar o chestiune de timp.  Dar aceasta nu poate fi o rețetă standard!

MLM News: Ați cunoscut-o personal pe Onyx Coale. Cum este?

Edy Ardeleanu: Când am fost convins că MonaVie este compania cea mai potrivită pentru mine și pentru români, următorul pas important a fost să îmi caut un sponsor. Eu îmi cunoșteam nivelul de pregătire, știam ce țeluri am, știam ce vreau pentru viitorul meu și al copiilor mei, așa că aveam nevoie de cel mai bun sponsor. Dumnezeu mi-a dat această șansă și într-o zi de 21 mai 2012  un “înger” mi-a răspuns la contact: era vorba de Onyx Coale!

Mi-a cerut un plan de afacere, am avut un plan bun și ea, văzându-l,  a decis să fim parteneri direcți!

Am cunoscut-o personal la trei luni după ce am început afacerea, Onyx venind pentru prima dată în România, la Constanța, și astfel am avut șansa să fiu alături de ea 5 zile!

Cum este Onyx? Este magnifică, este întruchiparea tuturor calităților!

MLM News: Ce v-a impresionat cel mai mult la ea?

Întrebată de un distribuitor când va ajunge Imperial Black Diamond, ea a răspuns: aceasta este doar o altă titulatură, scopul meu este să te ajut pe tine și pe mulți alții ce au cu adevărat nevoie de ajutor!
Onyx nu construiește afacerea pentru bani, ea o face cu  pasiune sinceră, de la inimă la inimă, și oamenii simt asta, de aceea i se alătură, știind din prima clipă că alături de ea vor deveni oameni liberi!

MLM News: Care este cel mai important lucru pe care l-ați învățat de la Onyx?

Edy Ardeleanu: De fapt, sunt două lucruri ce mi-au ramas bine întipărite în minte:

Cu cât te vei îndrepta către succes, cu atât mai mulți oameni din exteriorul sau din interiorul afacerii  vor încerca să “te dărâme”, dar tu trebuie doar să mergi înainte!

Nu uita, ajută cât mai mulți oameni din downline-ul tău să își atingă țelurile și doar atunci tu vei câștiga maxim din afacerea ta.

MLM News: Un mesaj pentru comunitatea MlmNews?

Edy Ardeleanu: Că reușim să înțelegem sau nu, realitatea este că industria vânzărilor directe funcționează de peste 100 ani și trebuie să conștientizăm că această criză economică la nivel mondial a creat anumite nișe de piață, această perioadă find cea mai propice pentru a începe o afacere de network marketing. Este important ca în viață să avem un plan B!

Dar dacă începi o astfel de afacere cu scopul de a face bani mulți și repede, fără a pune pasiune și a avea o atitudine pozitivă, renunță, va fi doar o pierdere de timp! Un alt motiv pentru care mulți sunt dezamăgiți de network marketing este că nu au ajuns milionari în câteva luni! Ei nu au încredere cu adevărat în ceea ce fac, nu consumă produsele din afacerea lor și astfel pierd ideea de ansamblu a industriei!

Știți? Este ca și cum ai fi un dealer Renault și promovezi Mercedes. Astfel nu ești un vânzător credibil!

Și în încheiere este bine să rețineți: sapă-ți fântâna înainte să-ți fie sete!

Succes tuturor!

(În galeria foto de mai jos, pusă la dispoziție de Edy Ardeleanu, veți descoperi echipa MonaVie România, imagini cu Brian McMullen și cu Onyx Coale din timpul vizitei acesteia la Constanța.)

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Marinela Parvan

    Minunat articol.! Minunate idei..de afacere..pentru cine are mintea si inima deschisa..si vrea o afacere de suflet..in care sa creada cu adevarat.! Nimic nu este usor ..in viata,nimic nu se obtine fara sacrificii..de orice fel.! Dar..important este sa crezi cu tarie in tine..si in ceea ce faci..!!! Iar ca sa crezi..in ceea ce faci..trebuie neaparat..sa consumi produsul..! Altfel nu vei avea niciodata forta necesara de a lupta..impotriva tuturor celor care incearca sa-ti reteze aripile…si sa te readuca pe pamant..!!! Caci Mona Vie…este o Companie minunata,creata de oameni minunati si speciali,care lupta pentru binele si sanatatea tuturor celor care vad efectele acestui cocktail vitaminic natural…si oportunitatea ..de afacere..!!! Multumesc pe aceasta cale Doamnei Onyx Coale..si Domnului Edy Ardeleanu..pentru aceasta minunata si binecuvantata oportunitate ..adusa in Romania..pentru a ne mentine si reface sanatatea si a castiga bani,promovand niste produse cu totul exceptionale..pentru noi,toti.!!! Mult succes in continuare.!!! Marinela Parvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar