Interactivă și mai prietenoasă. Morinda și-a schimbat platforma online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

morinda websiteMorinda vine în întâmpinarea utilizatorilor, a clienților săi, dar și a tuturor celor interesați de sănătate și wellness, cu un nou site, interactiv. Lansarea site-ului, care vine la apogeul unui efort amplu de rebranding al companiei de 17 de ani, a fost întâmpinat cu aplauze de cei prezenți la Summit-ul de Afaceri din America de Nord al companiei.

Peste 700 de proprietari de afaceri Morinda, liderii din SUA și membri ai echipei executive Morinda au fost prezenți la prezentarea și lansarea site-ului. Acesta dispune de un nou aspect și sistem de navigare, care permit o experiență mai prietenoasă din mai multe puncte de vedere. Este mai estetic, în același timp îmbunătățind semnificativ si abilitățile de optimizare pentru motoarele de căutare.

Una dintre cele mai populare componente ale noului site-ul este cunoscută sub numele de Comunitatea TruAge, care este o comunitate de rețele online în Morinda.com, proiectată pentru a aduce împreună persoane care doresc să trăiască un stil de viață mai sănătos.

Vizitatorii comunității vor găsi o varietate de conținut pe noul site și se pot conecta instantaneu cu alte persoane preocupate de sănătate.

Vizitatorii pot vizualiza și partaja rețete pentru menținerea tinereții sau pot urmări demonstrații de gătit sănătos în zona de bucătărie a comunității, să învețe exerciții sau să participe la evenimente de informare în sala de mass-media sau chiar să beneficieze de prețuri reduse la secțiunea ‘Afacerea zilei’.

“Noul site Morinda.com este un mod cu totul nou de a ne angrena în afacerea noastră și în stilul de viață”, a declarat Shon Whitney, vicepreședintele de vânzări și marketing al companiei Morinda. “Am petrecut mai mult de un an dezvoltând conținutul și caracteristicile acestui site și sunt încrezător că va genera un val imens de interes în a învăța cum poți trăi mai tânăr, mai mult timp.”

Sursa: Morinda.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar