Inovatie marca Tupperware: Vasul Micro sub presiune

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

vasSuntem siguri că nu ați băga oala sub presiune în cuptorul cu microunde. Lucrurile stau însă diferit când vine vorba despre noul vas Tupperware sub presiune creat special și exclusiv pentru cuptorul cu microunde. Asta deoarece este fabricat din plastic, compania Tupperware fiind recunoscută ca lider global în domeniul produselor performante din plastic.

Alte indicații de utilizare? Să se respecte nivelul maxim de umplere marcat pe interiorul vasului, pentru a permite formarea și circulația aburului, și se introduce în cuptorul cu microunde.

După ce timpul de gătit s-a epuizat, vasul se lasă între 10 și 15 minute până când indicatorul galben de pe capac coboară. Abia atunci capacul poate fi deschis în siguranță.

Alături noul produs, Tupperware propune și o Carte de rețete special create pentru acest vas.

Produsele Tupperware pot fi achiziționate doar prin intermediul distribuitorilor autorizați. Pentru mai multe detalii despre produse contactați un Prezentator Tupperware. Dacă nu cunoașteți unul contactați www.tupperware.ro sau romania@tupperware.ro și veți fi pus în legatură cu un Prezentator din zona dvs.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar