Infrastructura din România în cifre

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

infraMarti, 25  noiembrie 2014, începand cu ora 9:00, BusinessMark organizează la Hotel Howard Johnson Grand Plaza din București, evenimentul „Infrastructure Forum”.

Evenimentul îşi propune să dezbată teme legate de strategia de dezvoltare a infrastructurii românești – rețeaua de autostrăzi, reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii feroviare și stadiul lucrărilor la marile proiecte de infrastructură, la nivel national, Bucureşti şi principalele oraşe ale ţării.

In cadrul evenimentului vor fi analizate principalele surse de finanțare a proiectelor de infrastructură: fonduri europene, investitii, Parteneriatul Public Privat şi finanțarea bancară.

De asemenea, vor fi dezbatute strategiile de relansare a transportului si industriei feroviare în România – călători și marfă, soluțiile de îmbunătățire a navigabilității pe Dunăre și dezvoltarea capabilității intermodale în fiecare port, transportul maritim – context, dezvoltare, piața containerelor, rețeaua de transport în comun – București și principalele orașe ale țării, stadiul lucrărilor la Magistrala 5, perspective pentru Magistrala 6 și perspectivele de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare românești.

Evenimentul va reuni reprezentanţi ai: Ministerului Transporturilor, CNADNR, celor mai importante autorităţi şi organizaţii din domeniu, aeroporturilor din România, asociațiilor patronale din industrie, dezvoltatorilor de proiecte de infrastructură, companiilor de construcții, companiilor de transport, companiilor de logistică, companiilor aeriene, furnizorilor de echipamente, firmelor de curierat, companiilor de distribuție, companiilor de energie, firmelor de asigurări, băncilor, retailerilor, companiilor de consultanță și caselor de avocatură.

Printre speakerii acestui eveniment se numără:

 •  Narcis Ștefan Neaga, Director General, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România – CNADNR
 • Cătălin Homor, Director Investiții și Achiziții Publice, Metrorex
 • Monica Patrichi, Consilier Superior, Transport Naval, Ministerul Transporturilor
 •  Alina Bilan, Partener, Coodonator Infrastructură, Achiziții Publice, Concesiuni, PPP, ONV LAW
 • Mihai Petre, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
 • Roxana Gherman, Senior Analyst, Bucharest Office – Central and Eastern Europe, SACE SpA
 • Ivona Stan, Consilier Afaceri Europene, Direcția Transport Aerian, Ministerul Transporturilor
 • Cosmin-Cătălin Pestesan, Manager Public, Șef Serviciu Infrastructură, Navigație Aeriană și Mediu, Direcția Transport Aerian, Ministerul Transporturilor
 • David Ciceo, Preşedinte, Asociaţia Aeroporturilor din România, Director General,  Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, membru al Consiliului Director al ACI EUROPE
 • Ion-Aurel Stanciu, Director General, R.O.M.A.T.S.A. – Administrația română a serviciilor de trafic aerian
 • Anca Apahidean, Area Head Romania, Moldova, Hungary, Czech Republic, Slovakia and Poland, IATA – Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni
 • Mihai Furtună, Partener, Coodonator Aviație, ONV LAW

Evenimentul „Infrastructure Forum” are loc marţi, 25 noiembrie 2014, începând cu ora 9:00, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza din București.

Eveniment organizat cu sprijinul : Asociaţiei Aeroporturilor din România.

Partenerii evenimentului sunt: ONV LAW, SACE şi Biroul de traduceri Champollion.

Evenimentul are drept parteneri media: Limonade, Profit360, Catalog-cursuri.ro, Jurnaluldeafaceri.ro, Promoafaceri.ro, Calendar evenimente, Business 24, Ziare.com, Market Watch, Debizz, Learn & Go, 4 Career, MLM News.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, accesaţi www.business-mark.ro, sau contactati la tel.  (+40 ) 021 313 98 19   ori pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi  modele de dezvoltare complexe, conectându- i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business  matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar