India: Proteste ale distribuitorilor MLM si angajatilor, in timpul Festivalului Onam din Kerala

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Pentru a protesta față de “hărțuirea constantă” a Poliției din statul indian Kerala împotriva industriei, distribuitorii și familiile angajaților companiilor din Multi Level Marketing vor mărșălui pe 16 septembrie, în timpul festivalului Onam, în fața secretariatului din Thiruvanathapuram. În cazul în care guvernul nu reușește să răspundă plângerilor lor după această grevă, acțiunile se vor intensifica, au declarat membrii Consiliului de Protecție a Distribuitorilor, Metty Issac, Neela Devi și Sheela Kesavadas.

Ei au spus că acesta a fost un apel la “trezire” pentru guvernul statului, care a “dormit” pe problemele cu care se confruntă industria. Aproape cu un an în urmă, Poliția din Kerala a lansat raiduri împotriva diverselor companii MLM, printre care Amway, Modicare, Monavie, și le-au închis birourile tuturor societăților care efectuează vânzări directe prin model MLM.

Deși primul-ministru Oommen Chandy a promis să ia măsurile necesare pentru a rezolva problema, care a afectat mai multe familii, nimic nu a fost inițiat în ultimele 10 luni, au declarat reprezentanții consiliului.

Industria MLM a operat în Kerala din 1995, oferind oportunități de angajare pentru multe persoane, în special femei. Peste 60% din lucrătorii activi în această industrie sunt femei. Din 1995 până în anul 2011, diverse guverne doar au susținut și încurajat această industrie. Guvernul a colectat sume importante din Taxa de Vânzare în ultimii 15 de ani de la aceste companii, afacerea lor desfășurându-se numai prin vânzarea de produse.

În timp ce acest model de afacere a fost operat cu succes în diferite țări și acceptat în toate celelalte state indiene, a fost greu de înțeles de ce Guvernul din Kerala a fost singurul care a declanșat închiderea industriei, au mai declarat membrii.

Sursa:  India Times

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar