India – numărul de locuri de muncă generate de industria de vânzări directe, dublat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Need-a-Job-SignCu peste 14 ani de activitate, industria de vânzări directe din India a ajuns la o valoare de circa 75 miliarde de rupii (peste un miliard de dolari) în anul fiscal 2014 (FY14)

În ultimul deceniu, oportunităţile de self employment generate de industria de vânzări directe din India a crescut cu peste 100%, la 96,3 milioane de persoane în 2013, de la 43,8 milioane în 2001, potrivit unei cercetări recente.

„Sectorul a oferit oportunităţi de self employment la 43,8 milioane de vânzători direcţi în 2001, care a ajuns, acum, în 2013, la 96,3 milioane”

        Comunicat IDSA (Indian Direct Selling Association)

Aproape 43% din cota de piaţă a industriei globale de vânzări directe este deţinută în 2013 de pieţele Asia-Pacific, cu o valoare de 77,569 miliarde de dolari, cu o rată de creştere de 12,6%.

„Vânzarea directă este un potenţial bulevard; nu numai că a ajutat oamenii să devină independenţi financiar, dar le-a inoculat încredere în sine. Modelul de vânzări directe ajută forţa de vânzare independentă să câştige compensări din vânzările lor de bunuri şi servicii direct la consumatori, înfăţişând, astfel, vasta oportunitate pentru o persoană de a-şi clădi propria afacere independentă.”

        Rajat Benerji, preşedinte IDSA

Sursa: business-standard.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar