Incursiune in medicina alternativa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Week-end dedicat medicinei alterntive. Este vorba despre cea de-a treia ediție a Festivalului de spiritualitate, medicină alternativă și terapii complementare, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie ale României, în perioada 14 – 17 martie 2013.

Târgul de medicină alternativă a reunit importante entități implicate în domeniile medicinei cu produse naturiste și BIO, în științe și terapii spirituale, care au prezentat teme de actualitate (Oxigenarea celulară; Soluții alternative în bolile autoimune; Imunitatea – fundament pentru sănătate etc.) în cadrul conferințelor și workshop-urilor susținute.

De la pietre semiprețioase la fotografii ale aurei energetice, până la literatură de specialitate și muzică pentru meditație, au fost bine reprezentate toate categoriile de terapii complementare. Trebuie menționată, prezența cu standuri de produse la eveniment, a câtorva reprezentanți ai companiilor din industria MLM de suplimente alimentare printre care Life Care, MonaVie, Gano Excel.

Numărul vizitatorilor acestui târg confirmă încă o dată nevoia oamenilor și tendința acestora de a se îndrepta spre produse naturale, în detrimentul variantelor de sinteză sau procesate.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar