Încă un pas în reconstrucția Vemma. Eric Worre și Bob Proctor, invitații convenției din vară

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

boreyko_vemmaDeşi este aflată încă sub supraveghere de către Comisia Federală pentru Comerţ (FTC), Vemma va organiza convenţia din acest an pe 10 şi 11 iunie. Anunţul a fost făcut de şeful companiei, BK Boreyko, care a subliniat că la evenimentul din Tempe, Arizona, SUA, vor participa Eric Worre şi Bob Proctor, adevăraţi guru ai vânzărilor directe şi ai dezvoltării personale.

 „Va fi cea mai mică dintre convenţiile mele, dar cea mai semnificativă”, a precizat Boreyko.

BK Boreyko dovedeşte astfel încă o dată că e decis să nu renunțe, reconstruind pas cu pas compania după ce a pierdut 95% din resursele, veniturile şi lucrătorii săi.

Fondată în 2004 de către BK Boreyko şi surorile sale, Karen şi Lauren, Vemma Nutrition Company a devenit cunoscută ca unul dintre liderii industriei, specializându-se în suplimente nutritive lichide.

În 2012, firma raporta venituri de 221 milioane dolari. Însă, în 2014, au început problemele companiei, în SUA fiind acuzată că funcţionează ca o schemă piramidală. S-a ajuns chiar ca Vemma să fie închisă temporar, în august 2015. O lună mai târziu, a primit însă aprobarea să îşi reia activitatea, sub supraveghere, iar BK Boreyko a început o dificilă muncă de reconstrucţie în Europa, după un model nou, cât şi de relansare în SUA.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar