Inca o schema piramidala?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Justbeenpaid.com a fost preluat de Profitclicking.com, iar proprietarul acestuia, Frederick Mann, s-a retras, informează un comunicat postat pe site.

Această schimbare vine la scurt timp după închiderea ZeekRewards şi după ce au apărut  zvonuri cum că Just Been Paid ar fi tot o schemă Ponzi,  informează Business For Home, care mai scrie că în spatele Profitclicking pare să fie însă acelaşi Frederick Mann.

Cine este Frederick Mann aflăm chiar de la el, dintr-un interviu citat de Business For Home. Programator de profesie, Mann a studiat mai multe domenii, printre care psihologia, managementul banilor şi al riscului, politica şi filozofia şi este un bun jucător de şah.

Cu JustBeenPaid faci bani foarte uşor, spunea în interviu Frederick Mann. Membrii încep cu 10$. Câştigă apoi 2% în fiecare zi şi îşi pot vedea câştigurile zilnice în cont. Depunerea sau retragerea de bani în fiecare zi este permisă. Este un “program pasiv”, nu e nevoie să înregistrezi oameni noi în sistem. Nu e nevoie să faci nimic în afară de a vizita 30 de site-uri în fiecare săptămână.

Citeşte pe Forum şi  Diferenţa dintre un sistem MLM şi un joc piramidal

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar