Încă o filă de istorie: NMForum 4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

20171104_181139Eveniment de excepție sâmbătă, 4 noiembrie 2017! Cea de-a 4-a ediție a evenimentului organizat de MLM News – Network Marketing Forum – le-a oferit participanților informații extrem de utile, speakerii concentrându-și discursurile pe posibile soluții la provocările actuale ale domeniului.

MC-ul ediției din acest an a fost Nicu Dobreanu, om de afaceri și network marketer cu experiență de peste 20 de ani în industrie, care a făcut deliciul publicului. Panelul de speakeri al Network Marketing Forum 2017 a fost completat de:

Cristian Tuns – lider Jeunesse

Daniel Burawa – director pentru România și Slovacia, Finclub International

Marian Grigore – lider OneLife

Loredana Diana Cismaș – lider Nu Skin

Luminița Mirescu – lider WorldVentures

Robert Luca – lider Freeways Global

Romeo Cretu – trainer, coach

Finalul NMForum 4 a fost marcat de o gală în cadrul căreia au fost oferite Premiile MLM News, după cum urmează:

Organizatorii evenimentului, echipa MLM News și fondatorii platformei, Cristina Bărănescu și Iulian Prigoreanu, au un singur mesaj în urma acestui eveniment: Mulțumim participanților și speakerilor care au urcat pe scenă pentru contextul creat împreună!

Ai fost în sală? Dă-ne un feedback. Spune-ne cum a fost pentru tine, ce ți-a plăcut și cum îți dorești să arate edițiile următoare.

Vezi aici o galerie foto de la eveniment

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Un eveniment care creste de la an la an atat dpdv al organizarii si a calitatii speakerilor! Eu am crezut in acest proiect inca de la inceput si l-am sustinut din prima clipa! Fondatorii sunt profesionisti si in mod special sunt oameni deosebiti, ei fac ceea ce nimeni in Romania n-a indraznit macar sa viseze! Le recomand fondatorilor MLM news sa se sa se constituie in asociatie DSA pt. Romania. 🙂 Fara o organizaţie profesională care sa reprezinte industria de vânzări directe, actiunile celor din industrie vor fi precum Peter Sagan hotarat sa castige cursa de fond la campionatul mondial de ciclism, fara sa realizezede fapt ca el pedaleaza pe o bicicleta medicinala!
    Mult succes pe mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar