Inainte de a avea succes trebuie sa stii sa pierzi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Foarte puțini dintre oamenii de succes au o viață ”de vis”. Aproape toate carierele nu se ridică din prima, ci mai degrabă se comportă ca niște roller-coastere pline de evenimente. În orice moment călătoria pare că se va sfârși într-un dezastru, scrie Steve Tobak de la Inc.com.

Tobak spune că nu există antreprenor sau lider de afaceri care să nu fi experimentat dezastrul zdrobitor. Se întâmplă mai des decât ne-ar plăcea să o recunoaștem, spune Tobak. Și asta pentru că oamenii de afaceri nu fac lucrurile pe jumătate, nu sunt timizi, aruncă totul în joc, își asumă multe riscuri și se luptă din greu pentru a câștiga.  Dar atunci când pierd o fac într-un stil mare.

Iată câteva exemple în acest sens:

Steve Case a avut parte de o adevărată călătorie la conducerea AOL, dar fuziunea cu Time Warner a fost unul dintre cele mai mari dezastre de afaceri din toate timpurile.

Michael Dell a transformat o companie obișnuită într-unul dintre cei mai mari producători de PC-uri din lume, dar de când a preluat din nou conducerea, în urmă cu șase ani, nu a reușit să o treacă pe plus.

Steve Jobs a fost concediat de la Apple, compania a cărei co-fondator este.

Fostul executiv Microsoft Stephen Elop a fost un adevărat dezastru la cârma companiei Nokia.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar