In vizita la Galerie de Beaute Paris. Vezi ultimele noutati din peisajul MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Un birou primitor. Alături, un grup de doamne încercând o serie de produse noi, cosmetice plăcut mirositoare și catifelate. Și mai ales mult entuziasm. Așa a fost primul contact cu Galerie de Beaute Paris. Nu, nu e vorba despre o vizită în capitala modei, ci aici, la București, unde s-a deschis primul sediu al noii companii de vânzări directe – Galerie de Beaute Paris.

Cine e Galerie de Beaute Paris?

Compania și-a deschis porțile la inceputul lunii aprilie și le promite consumatorilor romani cele mai bune branduri, iar potențialilor consilieri – o oportunitate generoasă, bazată pe etică și produse de calitate. Primele două branduri sunt venite, desigur, din Franța, de la Paris. Este vorba despre cosmeticele Kiotis și despre produsele Stanhome de infrumusetare a locuinței. Abia ieșit de la tipar, primul catalog Galerie de Beaute Paris vine să confirme poziționarea pe care și-o dorește noua companie în peisajul MLM-ului românesc… și nu numai.

România, punctul de pornire al companiei în Europa

Dacă prima dată când am aflat că o companie MLM a ales România ca punct de plecare în Europa am fost mirați, acum am fost… și mai mirați. Se pare însă că e adevărat. Piața romaneasca este apreciată în lumea vânzărilor directe. Și nu întâmplător, cifrele (numărul de distribuitori raportat la numărul de locuitori și consumul raportat la numărul de locuitori) venind în susținerea acestui curent. Compania și-a legat istoria de început de România, propunându-și să își pornească de aici cucerirea piețelor europene.

Cine se află la conducerea companiei Galerie de Beaute Paris?

“Trei specialiști în vânzări directe și brand building, având împreună mulți ani de experiență, dobandită în toată lumea – Franța, Italia, Anglia, țări ale Europei Centrale și de Est și Statele Unite” – se prezintă pe scurt Nicoleta Coifescu, Srdjan Mijuskovic și Angelina Mazzara. Pe Srdjan Mijuskovic, presedintele companiei Galerie de Beaute Paris, am avut ocazia să îl și cunoaștem. Un domn plin de entuziasm, îndrăgostit iremediabil de MLM. Experiență în cazul său înseamnă multe funcții ocupate în domeniu începând din 1995: manager general Zepter România, Senior Vice President, Central and Eastern Europe – AVON, Senior Vice President of Global Sales – AVON sau președintele Asociației Companiilor de Vânzări Directe din România (ACVD).

Galerie de Beaute Paris are planuri îndrăznețe pentru viitorul apropiat. Pregatește deja lansarea unui mini-catalog și odată cu acesta a unui nou brand, o gamă de produse dermo cosmetice, de altfel singura ofertă para-farmaceutică de pe piața autohtonă de vânzări directe.

Află aici mai multe informații despre Galerie de Beaute Paris

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar