În vizită la Capra Nera

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

capraneraMLM News a onorat invitația lansată de Capra Nera săptămâna aceasta și a vizitat sediul din Otopeni. Am ajuns la prima oră, dar gazdele erau deja pregătite să își primească oaspeții.

La scurt timp au apărut și alte invitate, câteva doamne drăguțe, deschise, gata să se bucure de produsele cu calități speciale, expuse pe fiecare din standurile dedicate cosmeticelor, produselor de îngrijire personală sau a locuinței.

Invitatele sunt întâmpinate și conduse chiar de Adrian Sasu, directorul de vânzări al companiei, căruia se vede că îi face plăcere să vorbească despre produsele Capra Nera.

“Ați văzut acest ser reparator? Este un produs nou, foarte special, premiat chiar. Esență pură, iată cât de vâscos este. Un produs cu adevărat uimitor, elimină orice pată de pe ten sau decolteu, practic repară țesutul din interior” – explică acesta,  oprindu-se cu răbdare nu numai asupra noului produs de lux antirid, ci a fiecărui produs.

Este un numitor comun al celor din industria de vânzări directe: își iubesc realmente produsele. Poate prea mult, ar putea spune cineva la prima vedere. Însă atunci când le testezi înțelegi de ce. Și, dacă tot suntem la produse, vă reamintim că atunci când cumperi un produs de la o companie de vânzări directe și nu îți place sau nu ți se potrivește poți să îl returnezi.

Dacă nu ați ajuns încă la sediul din Otopeni, mai aveți timp: 4 octombrie este ultima zi a Săptămânii porților deschise la Capra Nera.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar