Lyconet, noul brand Lyoness

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

lyoness TVUPDATE: Lyconet, noul brand Lyoness

Începând din 8 noiembrie, grupul de companii Lyoness are 2 branduri. Primul dintre acestea, Lyoness, acoperă două zone de afaceri, cea a comunității de cumpărători care economisesc bani cumpărând prin acest sistem și zona de parteneri comerciali care câștigă clienți fideli cu ajutorul Lyoness.

Noul brand Lyconet acoperă activitatea de network marketing a Lyoness Group. Introducerea noului brand permite dezvoltarea serviciilor și strategiilor de comunicare specifice fiecărui grup.

Lyoness Group este activ în 46 de țări, are peste 4 milioane de membri și peste 40.000 de parteneri comerciali din toată lumea.

“Xcite” – o transmisiune specială pe Lyoness TV în peste 40 de țări

Evenimentul din 8 noiembrie a fost anunțat drept unul dintre cele mai importante momente din istoria Lyoness. Este vorba despre o transmisiune online realizată pe Lyoness TV în peste 40 de țări, inclusiv în România, beneficiind inclusiv de traducere în limba română.

Clipul de promovare al Xcite anunța intrarea companiei într-o nouă etapă, transmisiunea reprezentând lansarea noului Lyoness și Lyconet.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar