Igor Alberts își mută focusul pe construcția rețelei OneCoin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

igor 1Igor Alberts (din Olanda)  și partenerii săi, frații Andreea și Iulian Cimbala (de origine româna, dar stabiliți în Italia), s-au alaturat echipei One Dream Team în OneCoin, reușind într-o lună să atingă bonusuri de 89.000 de euro, respectiv 18.000 de euro.

Iată cum au ajuns să facă parte din afacerea OneCoin.

Iulian Cimbala: În Macau, Igor și Andreea au întâlnit-o pe Dr. Ruja Ignatova, proprietara companiei One Coin, și de asemenea pe Sebastien Greenwood și Juha Parhiala, ambii Crown Ambassador, și alte legende din industria MLM, cum ar fi Udo Depisch din Austria, Mihail Petrovic din Serbia, Kari Wahlroos din Estonia, Jose Gordo și Ezequiel Melendez din Spania, Marc Nishiyama din Japonia. După întoarcerea sa acasă și după discuțiile avute cu un alt Crown Ambasador,  Pehr Karlson din Suedia, Igor a decis ca el și întreaga echipă “Success4All” să se alăture echipei “OneDream” din OneCoin. Au început luni, 5 octombrie, iar în weekendul următor Igor și Andreea au venit în România, unde, împreună cu mine și cu Mihaela Litu am început să formăm echipa “One Dream” a României sub ghidarea acestor legende internaționale ale industriei MLM.

Pentru că am avut imediat rezultate, Igor ne-a invitat la Sofia la prestigiosul eveniment “The Fourth – Southeast European Summit”, organizat de publicația “The Economist”, unde am fost înconjurați de politicieni cunoscuți ca președintele Bulgariei, Rosen Plevleniev, și personalități din domeniul finanțelor, printre care și Cristian Popa de la BNR. Dr Ruja a fost invitată să vorbească despre viitorul plăților și a împărtășit viziunea sa despre moneda OneCoin anunțând oficial un record care a spart toate limitele, și anume cifra de afaceri de 1 miliard euro în primul an, extinderea în 194 de țări, cu birouri deschise în toată lumea pentru a susține peste 650.000 de membri. Cea mai impresionantă parte a viziunii ei este aceea de a crea o oportunitate pentru toți oamenii din lume, pentru oricine, de oriunde, chiar și pentru oamenii care nu îndeplinesc momentan condițiile pentru a-și deschide un cont bancar, nu doar o oportunitate pentru cei bogați și faimoși, ci în special pentru oamenii obișnuiți, bărbați și femei care merg la muncă zi de zi, oameni care întodeauna plătesc cele mai mari costuri pentru servicii bancare, pentru cei ca mine și ca tine care nu primim nimic gratuit. În discuțiile care au urmat prezentării ea a îndepărtat întrebările critice cu viziunea clară asupra prezentului și a viitorului, și cu cunoștințele ei în această industrie revoluționară.

Mihaela și cu mine am fost impresionați, am înțeles că această oportunitate este prea bună și prea mare ca să o ratăm și am căpătat și mai multă încredere în viitorul monedei OneCoin. Pentru a împărtăși oportunitatea în România am decis să învățăm rapid și să muncim din greu pentru a recupera timpul față de distribuitorii care au început cu un an înaintea noastră, astfel încât după numai trei săptămâni am realizat un volum de vânzări de peste 150.000 de euro, pornind de asemenea echipe și în alte țări, respectiv în Italia, Polonia, Spania, Germania și Olanda.

Andreea și cu mine am câștigat în mai puțin de trei săptămâni un comision de peste 18.000 de euro, dar mai important este faptul că în echipa din România lideri ca Mihaela Litu și Gheorghe Groapă au avut un câștig de peste 6.000 euro și respectiv 10.000 de euro, asemeni multor alți membri din echipă, ca tânărul de doar 22 de ani Alin Nealcos din Târgu Mureș, care a obținut în această scurtă perioadă venituri de peste 2500 de euro. Echipa “Success4all” doar ajută alți oameni să lase visele să devină realitate și să îi susțină în a deveni cea ce au fost destinați să fie.

MLM News: Acum câteva luni ne-am întâlnit cu Igor Alberts, dar și cu tine și cu Andreea, la evenimentele unei alte companii tinere, Levilon. Construiți cele două afaceri de network marketing în paralel? Cum lucrați?

Iulian Cimbala: Da, cele două companii sunt potrivite să se combine, Levilon este exemplul perfect de produs prietenos utilizat de companie pentiulianru a dovedi că MLM-ul nu îți oferă doar posibilitatea de a-ți crea un venit pasiv, dar în același timp salvează și bugetul clienților. Cu Levilon am pornit și am construit partea de MLM în ultimele luni, am dat startul la ceea ce poate deveni o uriașă rețea de distribuitori și clienți, iar acum noi trebuie să așteptăm până când compania își va îndeplini contribuția sa la consolidarea afacerii. OneCoin este moneda viitorului, o afacere curată, fără produse palpabile, dar cu servicii online și o monedă criptată, un concept nou, dar un instrument de plată indispensabil pentru lumea economică digitală în care trăim. Moneda criptată nu este viitorul, ci este deja prezentul pentru cei care pot să înțeleagă.

Levilon este disponibilă în 5 țări, printre care și România, și se axează pe fumători și pe oameni care caută o oportunitate de a obține venituri suplimentare. One Coin este o afacere globală pentru oricare și pentru toți investitorii, utilizatorii de valută online, începătorii în MLM, și desigur lideri în MLM și oameni de afaceri.

Poți să faci mulți bani într-o perioadă foarte scurtă de timp și să construiești o structură mai mare decât în orice alt MLM. Deci pentru următorii 2 ani ne vom focusa pe OneCoin pentru că doar o singură dată în viață ai posibilitatea de a face parte dintr-o oportunitate ca aceasta care poate schimba vieți. Totul constă în a lua decizii care îți vor schimba viitorul, este momentul perfect și România este țara potrivită pentru a dezvolta această afacere. Am învățat de la cei mai buni că “Cea mai bună cale pentru a prezice viitorul este să îl creezi” și asta am decis să facem.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (10)

 1. Mihalcea Florian

  Da este afacerea in care eu mam regasit si multumesc pe acessta cale lu Cimpoeru liliana Sora mea carr ma prezntat echipei noastre din Bucuresti o echipa fantastica care acum sunt plecati la Stocholm Suedia unde are loc un mare eveniment in cadrul firmei noastre oanecoin.succes maxim tuturor partenerilor nostri!!!

 2. Mihalache Florianus

  Asta nu este o moneda digitala..Este o afacere tip piramida si acesti oameni se imbogatesc pe spatele saracilor.Oameni buni va rog mult sa aveti grija daca investiti in acest coin mort.Studiati bine tot si in special ce firme si oameni importanti si de incredere sunt in spatele acestei asa zise afaceri.
  Igor Alberts este o persoana implicata in multe afaceri dubioase tip piramida..Kairos.Cautati informatii pe internet si veti gasi!
  Mare mare atentie ca zambaretii astia abia asteapta sa va ia banii apoi vor posta poze din vacante luxoase pe banii vostrii!

 3. Madalin

  @ Florianus

  Dacă ma uit pe google de steaua București imi scrie ca patronul lor e un hot, un puscarias etc… Da? Asta ce înseamnă ca Becali nu plateste salariile jucatorolor? Ca nu-și plătește facturile?
  SPUNE-MI si mie, de ce succes beneficiezi in momentul de fata? Câți bani favi pe luna?
  Sistemul in care traim azi nu e sistem piramidal? Sistemul. Dintr-o firma de IT sau de construcții nu e piramidal? Siatemul bisericii, băncii nu e piramidal?
  Intra in afacere vezi cum e si daca ai pierdut atunci da, poti striga tare ca onecoin e un fake, ok?
  Eu am investit si sunt foarte bucuros, si stii de ce? Pebtru ca mi-am triplat suma investită si asta doar in cateva luni… Daca o moneda one coin va ajunge la apogeul lui bitcoin, ce se va întâmpla?
  In 2008 cine dadea speranțe lui bitcoin?
  BANII MERG IAR VORBELE FARA DE PREȚ SE DUC IN VANT.

 4. teodor SB

  One Coin este o piramida o teapa , aceasta nu este moneda digitala , asa pare dar nu este , uitati aicea toate moneziile digitale http://coinmarketcap.com/ sau https://poloniex.com/ , ONE COIN nu exista ca si moneda digitala , totul este un MLM piramidal. Adica cei cu papagal fac bani dupa fraieri mai pe limba romana.

  Odata intrat in afacere trebuie sa aduci la randul tau oameni ca sa iti recuperezi investitia ! stiu din promia experienta am investit peste 20000 euro iar acuma trebuie tras tare sa imi recuperez bani , nu mi s-a spus ca trebuie facut afaceri piramidale mlm doar dupa ce am dat bani , tot timpul vorbeau de Bitcoin , dar acesta nu are legatura cu Onecoin , 2 lucruri paralele ca intre cer si pamant.

 5. Eu

  dar nu exista o cale sa iti dea banii inapoi +profitul? tu ai asteptat 1 an jumate…ca sa ce? nu exista un buton de “withdrawal”?

 6. dan

  Bravo fraierilor bagati voi mii de dolari in teapa asta.
  Eu am sa pastrez 100 de dolari, iar a doua zi dupa listarea la bursa am sa cumpar 10.000 de monezi… fiinca pretul ei va fi de maxim 1 cent. ha ha ha

  Cum dracu sa aibe valoare bulshit-ul asta de moneda atat timp cat toti detinatorii de monezi abia asteapta sa-i cheltuie… e evident ca pica in direct in cap.

 7. Clau

  oameni buni cum puteti fi asa usor de fraierit !! cititi google 30 minute inainte sa investiti in ceva.
  in cel mai fericit caz 1% sanse : se va lista public pe ceva exchange cum ar fi binance , polonix , .. etc dar repet 1% sanse cu indulgenta spun si atuncea automat va aparea si aicea : coinmarketcap.com

  sunt mii de monezi legale care deabia se pot lista pe exchanguri tari , care totul ii ok la ele , sa nu ma spun de onecoin ce probleme grave are nu cred ca cineva ar lista asa ceva deaia tot o amana de la an la an sa mai traga timpul pentru ca nimeni nu ar lista asa teapa si ei binenteles ca stiu.

  sa nu mai zic ca onecoin nici macar nu o poti converti in btc !! dapui sa ajunga pe exhanguri !! vise …

  in 2015 un amic mi-a prezentat onecoin si vroiam sa intru pana am intrat pe google si am renuntat , chiar si atuncea amicul meu imi spunea ca in toamna 2015 poti retrage , o sa fie listata in cateva luni , apoi ca toate companiile mari vor folosi moneda , magazine online totul va fi roz , asta era in 2015 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar