I se mai spune si Michael Jordan al MLM-ului. Afla cine este Holton Buggs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Noul lider al topului celor mai mari câștiguri în MLM, Holton Buggs, este inginer de profesie și provine dintr-o familie săracă. La 14 ani învățase frizerie ca să facă bani și după ce s-a săturat să muncească de unul singur a descoperit pârghia numită echipă:  a cumpărat bomboane vrac și și-a făcut o echipă de vânzări. Printre cei 12 membri ai echipei de atunci se număra și viitoarea sa soție, Earlene.  Adult fiind, a realizat că nici ingineria nu avea să îi aducă libertatea financiară și a încercat câteva afaceri clasice, după care a descoperit network marketingul.

Pentru Holton Buggs, întâlnirea cu oportunitatea oferită de Organo Gold  a venit după 18 ani de experiență în network marketing, dintre care în primii șapte nu a câștigat mai mult de 500 de dolari pe lună, mărturisește pe site-ul său noul lider al topului celor mai mari câștiguri în MLM.

“Mi-am început colaborarea cu Organo Gold pe 28 septembrie 2008. Existau deja aproximativ 7.000 de distribuitori în societate, așa că nu am fost chiar printre primii înscriși. Am început ca orice distribuitor cu un Pachet Gold, dar am lucrat în primele 90 de zile ca și cum aș fi avut 250.000 de dolari datorii și 45 de zile până la executarea silită. Abia am dormit, mâncat, sau mi-am văzut familia – un sacrificiu bine-meritat pentru că am știut că acele 90 de zile ne vor propulsa pentru o viață”.

Formula care a dat rezulate în cazul său este Creează lideri, nu discipoli!, Buggs ajungând să câștige peste un milion de dolari pe lună din afacerea sa.

Iată și care sunt cele patru principii de bază ale network marketingului în viziunea lui Holton Buggs.

1.Imaginează-ți succesul

În viață nu primești ceea ce vrei, ci doar ceea ce îți imaginezi. Visurile sunt catalizatorii succesului în network marketing.  Ele îți oferă imaginile succesului.

2. Identifică la ce renunți pentru a primi ceea ce vrei

Trebuie să decizi la ce anume renunți temporar pentru a obține ceea ce îți imaginezi… succesul nu este ușor. Și totuși… succesul e simplu de atins. Nu e ușor să construiești o afacere de network marketing, dar este SIMPLU. Totul în viață se referă la a da și a primi. Dacă oferi mult, vei primi mult – simplu!

3. Alege un mentor

Buggs își amintește un principiu pe care i l-a împărtășit bunicul său: Dacă  vrei să ai succes, găsește pe cineva care a obținut ceea ce vrei tu și fă ce a făcut el.
4. Viziunea

Fără o viziune, oamenii se află în pericolul de a repeta trecutul, cu toate greșelile acestuia.

Care este viziunea lui Earlene și Holton Boggs? Să influențeze pozitiv viețile a 100 de milioane de oameni, în plan personal, profesional, spiritual și financiar.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (7)

 1. Teo

  Organo Gold va cuceri Romania in scurt timp, este o afacerea prea frumoasa pentru a fi ratata. Este ca un tren care nu trebuie scapat. Acest tren te poate duce pana in Bahamas, la propriu.

  Succes tuturor! Go Organo Gold!

  • EMIL Adorean

   Teo, ai foarte mare dreptate!
   “Daca o oportunitate bate la usa ta , poti face un efort ca sa o primesti.” Jim Rohn
   “Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, in mod sigur vei gasi modul prin care sa poti reusi. Daca nu vrei sa faci ceva, in mod sigur vei gasi o scuza.” Jim Rohn

 2. EMIL Adorean

  Produsele sunt EXTRAORDINARE, Planul de marketing este EXTRAORDINAR, Momentul este EXTRAORDINAR, Cei care au avut Curajul si Viziunea sa dezvolte acest proiect in Romania sunt EXTRAORDINARI!!!
  Go Organo Gold!!!

  • samby

   Ceea cer nu vrea multa lume sa inteleaga este faptul ca pentru a obtine orice in lumea asta trebuie sa si lucreze un pic. Organo Gold ofera oricui posibilitatea de a-si crea o viata linistita si lipsita de probleme financiare. Nu este nevoie sa fii mare doctor, nu cere sa ai facultate, nici sa fii frumos etc. Si pe langa toate acestea e si foarte simplu de “lucrat”. Am pus in ghilimele cuvantul “lucrat” ca asta nu se poate numi munca. Pana la urma urmei toata “munca” se refera la socializare. Nu trebuie decat raspandita informatia si atata tot. Simplu nu ? Trebuie inteles ca acest busines se extinde iar cei din afacere nu trebuie sa convinga pe nimeni ci sa-i caute pe cei care doresc o viata mai buna si sunt in stare sa iasa din o leaca din cotidian.

 3. ganodermasibiu @gmail.com

  Servicii si produse extraordinare prin sistemul MLM. Romanii au ocazia sa-si desavarseaza o cariera frumoasa in oricare companie MLM care functioneaza in Romania.
  Am fost impresionat de acest articol, omul a actionat ca intr-o situatie de criza (imaginandu-si ca are datorii) si a castigat. Bunastarea materiala rezolva multe probleme.

 4. Din pacate pentru Organo Gold sunt cativa romani cu initiativa care au stricat tot! O mana de smecheri s-au inregistrat in tari precum Belgia, Olanda, Italia (acolo unde afacerea exista local) dupa care au inceput sa faca inscrieri in Romania sub pretextul perioadei de Pre Marketing. Din pacate Organo Gold NU este deschisa pentru Romania si nici nu accepta ca cineva sa promoveze acest bussines. NU te lasa pacalit! Legal nu ai voie sa vinzi acest produs! Organo Gold a inceput sa inchida toate paginile facebook din Romania, si sa ia la rost toate site-urile care comercializeaza aceste produse!

  Cel care te cheama la Coffe Club nu-ti spune ca esti obligat sa dai comenzi de minimum 50 euro pe luna, comenzi care se duc in Belgia dupa care esti obligat sa platesti transport pentru a receptiona coletul trimis GRATUIT de Organo Gold.

  Nimeni nu-ti spune ca n-ai voie sa vinzi cafeaua! Nimeni nu-ti spune ca te inregistreza in Belgia, Olanda sau Spania doar asa ca ei n-au voie sa inscrie in Romania! Ei aduna puncte, bani pe seama inscrierii tale iar tu n-ai sa poti face nimic legal. Evident poti fraierii si tu pe cine poti….asta daca te lasa sufletul.

  Iata o scrisoare oficiala:
  We would like to remind you that Organo Gold is not officially open for business in Romania. When Organo Gold, at its sole discretion, determines that it has met all of the criteria to support business activity within a territory, it will make a formal announcement to all distributors. Until such time, the organization, promotion, or execution of any meetings, resale, or other business activity of any kind, including pre-launch activities, constitutes a violation of Organo Gold’s Policies and Procedures:

  Section VI.O International Distributor Status and New Market Development
  “Distributors may only conduct business in countries where the Company officially announces that it is authorized to conduct business. This includes prospecting, lead generation, and sales of product. In addition, due to differing requirements in labelling and compliance from country to country product originating in one country may only be sold or delivered within that country. In order to protect the integrity of the Company as well as the organization, violations of this policy will not be tolerated….Therefore; attempts to market in countries outside of Organo Gold’s official list of open countries will result in sanctions, up to and including immediate termination of the Distributor’s status”.

  Section IX. A Representation
  “Distributors may not make any claims as to any therapeutic or curative properties of the Company’s products. The Company’s products are not intended to diagnose, treat, cure, mitigate, or prevent any disease and should never be offered as such. Distributors shall not suggest any diagnosis, prognosis, evaluation, treatment, description, management or remedy of illness, ailment or disease”.

  “Use of Company Trademarks: Distributors may not use, reproduce or disseminate the Company trade name, logo or any trademark or service mark except those found in literature published and made available by the Company. This includes, but is not limited to, using the term “Organo Gold” (or any derivative or confusingly similar variation thereof that may confuse someone into believing that they are dealing with the Company), the corporate logo, and all marks or slogans designating products or services offered by the Company To avoid a conflict of interest, Distributors will not sell, display, or advertise the Company’s products in conjunction with similar non-Company products in any physical or electronic retail sites, displays, or advertisements”.

  Section VI.N Sponsoring Rights and Responsibilities
  “Sponsors must not make any income claims or exaggerated claims of financial rewards during marketing presentation. The displaying of commission/bonus payments is considered an income claim and is prohibited”

  • Genial

   Doru esti genial!!! Singurul roman inteligent care s-a prins de “schema”. Intre timp, pe 11 octombrie Organo a deschis oficial piata din Romania iar reprezentantii companiei au multumit de le scena celor care au facut lucrurile sa se intample, au creat rulaje, au suportat oameni ca tine, si datorita lor Organo a deschis piata. Macar ai o scuza si anume ca nu te pricepi. Orice companie nu iti da voie sa faci premarketing intr-o piata dar intotdeauna cativa nebuni o fac si atunci compania vine pe piata!!! Ce era ilegal in premarketing ca oamenii beau cafea buna cumparata pe internet?? Bine ca te-ai oprit la timp. Esti Genial Man! Succes in continuare in a arunca cu caramizi. Altii isi fac casa cu ele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar