“Hoovey” – povestea ecranizată a unor lideri în domeniul de network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

hooveyUn film inspirațional bazat pe o poveste adevărată a unor lideri în domeniul de network marketing va fi lansat în ianuarie 2015. “Hoovey”, povestea afiliaților Vemma Jeff și Ruth Elliott și a familiei lor, surprinde momentul dramatic în care fiul lor Eric “Hoovey” Elliott, licean și un jucător promițător de baschet, suferă de o tumoră pe creier. Familia își adună forțele pentru a trece peste obstacol, iar filmul descrie cu succes situațiile prin care trec membrii ei.

“Fiecare trece la un moment dat în viață printr-o încercare măcar: este inevitabil. Nu poți controla multe lucruri din ceea ce ți se întâmplă, dar îți poți controla reacția. Asta e o alegere pe care o faci”, explică Jeff Elliott, a cărui carte “Întoarcerea de la ușa morții” a fost baza scenariului pentru acest film.

Familia Elliott descrie afacerea Vemma ca fiind catalizatorul recuperării financiare și emoționale a familiei. Compania este prezentată în film în timpul reconstituirii speech-ului susținut de Ruth Elliott la Convenția Vemma din 2013, despre obținerea  independenței financiare după ce practic a trebuit să-și vândă ferma.

Vemma este o companie înființată în 2004 care distribuie în sistem de marketing afiliat suplimente nutritive lichide. Cuplul Jeff și Ruth Elliott ocupă locul doi în topul partenerilor companiei, având o rețea de peste 200.000 de oameni.

Vezi și materialul de mai jos realizat de CBN TV

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar