Home Business Radio Network: Primul radio din lume pentru fanii Multi Level Marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

De aproape un an, mai precis de pe 30 ianuarie 2012, fanii multi level marketing au și un radio de care să se bucure și care le oferă tot felul de informații și interviuri din domeniu, asezonate cu muzică. Postul Home Business Radio Network, care are acum ascultători din 100 de țări, emite live, poate fi recepționat online și oferă muzică non stop, știri, talk show-uri, interviuri și unele dintre cele mai mari nume din lume din domeniu. Aceștia vorbesc și dezvăluie secretele care i-au transformat în oameni de succes.

Din programele postului menționăm Drive Time Show, menit să inspire ascultătorii aflați la volan, în drumul de la serviciu către casă, și Timeless Success Nuggets, 5 minute de înregistrări audio clasice motivaționale, cu pionieri în domeniu: Earl Nightingale, Napoleon Hill, W.Clement Stone, Dr. Maxwell Maltz, Paul J. Meyer, Og Mandino, Dr. Norman Vincent Peale, Dale Carnagie, Mary Kay Ash.

Cei care intră pe site-ul Home Business Radio Network pot descărca un fișier audio mp3, cadou de Anul Nou, intitulat ”2013 Recruiting”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar