Holton Buggs, în România pentru un training internațional de 3 zile

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

holtonbuggsLiderii Organo Gold România le oferă cel mai frumos cadou partenerilor independenți ai companiei. Astfel, la invitația Oanei și a lui Răzvan Petcu, Holton Buggs, Chief Visionary Officer Organo Gold, va veni pentru prima dată în România și Europa de Est. Acesta va susține evenimentul Atracția succesului, găzduit pe parcursul a trei zile (între 7 și 9 octombrie 2016) de una dintre cele mai exclusiviste locații din România, Lux Divina Brașov. (Bilete se pot cumpăra pe site-ul atractiasuccesului.com)

Holton Buggs este unul dintre cei mai influenți și puternici lideri din industria afacerilor de rețea, cel mai bine plătit om din industria de network marketing în anul 2013. Viziunea și principiile sale de leadership au impactat viața a peste 1 milion de oameni în întreaga lume, spune despre el cofondatorul Organo Gold Shane Morand. Este mentor pentru foarte mulți oameni de afaceri la nivel mondial, iar John Maxwell spune că este unul dintre cei mai buni vorbitori în public din lume.

Despre Holton Buggs

Holton Buggs nu a avut o copilărie tocmai fericită. De mic, şi-a văzut mama cum era nevoită să aibă mai multe joburi ca să poată să-l întreţină. Ca mulţi copii cu un singur părinte, era lăsat ziua în grija unei bone din vecini. În liceu, a decis să-şi ajute mama, profitând de oportunităţile ivite. Pe lângă relaxarea financiară de care mama sa avea nevoie, Holton şi-a găsit şi viitoarea parteneră de viaţă: pe Earlene Lilly, care acum îi este soţie şi cea mai bună prietenă. Ca student, în 1996, a realizat că nici ingineria nu-i va asigura niciodată independenţa financiară pe care şi-o dorea. Şi-a început propriile afaceri. N-au mers rău, dar nu era ce îşi dorea, așa încât a făcut o nouă schimbare, orientându-se către vânzările directe.
Acum, la 44 de ani, este o adevărată legendă a vânzărilor directe, după ce, în 2008, şi-a lansat propriul business în cadrul Organo Gold, ajungând ca, cinci ani mai târziu, să devină lider mondial, cu un câştig de 1,3 milioane dolari pe lună.
 
Mai multe despre Holton Buggs şi care sunt principiile sale, citiţi aici:  

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar