Holly si Corbin Roush, nivel de Diamant Negru Prezidential in Monavie. Afla cum au reusit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Într-un interviu realizat de United Netorker Magazine, Holly și Corbin Roush își prezintă povestea lor în domeniul de network marketing și evoluția carierei lor în Monavie, unde au ajuns la nivelul de Diamant Negru Prezidențial.

Unde se aflau și ce făceau cei doi în urmă cu 8 ani? Aveau experiență de vânzări, dar nu știau nimic despre network marketing.

“Am lucrat ca reprezentant de vânzări pentru o firmă de inginerie înainte de Monavie. Holly stătea acasă să crească copiii, dar a avut o carieră de succes in vânzări farmaceutice înainte de a decide să renunțe în favoarea maternității. Avem trei băieți care aveau  9, 6 și 3 ani, atunci când ne-am lansat în afaceri. Un membru al familiei ne-a introdus în Monavie, dar nu aveam nici o dorință de a face afacerea. Holly a fost interesată de aspectele nutriționale ale sucului și a făcut niște cercetări cu privire la produse și la firmă și a decis să-i dea o șansă, împotriva voinței mele. În curând mi-am dat seama că eu am greșit și ea a avut dreptate. După un an și jumătate, am plecat de la o carieră de succes într-o corporație americană, să ne continuăm visele noastre cu normă întreagă.” – povestește Corbin Roush.

După un an în Monavie cei doi mărturisesc că deveniseră deja dependenți de modelul de afacere: “Am învățat repede că vom putea avea succes mai repede, cu cât ajutăm mai multe persoane să-și crească afacerea. Ne-am întâlnit cu oameni uimitori din întreaga lume și ne-a plăcut să le urmărim dezvoltarea personală, spirituală, mentală, fizică și financiară.”

Iată ce am mai extras noi din povestirile celor doi lideri:

“Atâta timp cât ești dedicat în mod constant și persistent, poți avea venituri pasive pentru mai mulți ani.”

“Abilitatea de a face vine odată cu acțiunea. Deci, în această industrie, aptitudinile necesare pentru a reuși pot fi dezvoltate în cazul în care persoana este dispusă să se adapteze și să rămână în business.”

“Noi conducem prin exemplu, nu cerem echipei noastre să facă ceva ce noi nu suntem dispuși să facem. Noi înțelegem că trebuie constant să aducem oameni în afacere, așa că avem mereu o nouă listă de oameni cu care să vorbim.”

“Împuternicim echipa, iar pe fiecare lider îl facem să realizeze că el este magic. Pentru a avea succes, afacerea trebuie să rămână despre oameni. Trebuie să apreciem oamenii din echipa noastră, care aduc valoare grupului, chiar dacă au avut sau nu succes în viață.”

Citește tot materialul pe Monavie.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar