Holly Chen – bunica de 8 milioane de dolari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

“Holly Chen este o fostă profesoară de gimnaziu de doar 1,50 metri. Dacă ai vedea-o nu ți-ai da seama că această bunică de 68 de ani este unul dintre cei mai prolifici oameni de vânzări de pe Pământ. ” – scrie The Wall Street Journal.

Articolul continuă descriind un eveniment condus de doamna Chen în Las Vegas: “Într-o seară de la sfârșitul lui ianuarie, într-o sală de evenimente plină până la refuz, în jur de 1.000 de oameni s-au ridicat să o întâmpine pe doamna Chen. Flash-urile camerelor de fotografiat au urmărit-o de-a lungul scenei. Atmosfera a luat o turnură neașteptată când aceasta a început să vorbească despre mama ei, cu ochii în lacrimi.

Cea mai puternică armă este aceea de a mișca pe cineva emoțional, explică ea mai târziu. Deci, dacă trimiți un semn de dragoste, vei primi înapoi același semna
l.”

Ce înseamnă rețeaua doamnei Chen? “Doamna Chen este o regină în acest domeniu. În trei decenii, ea, împreună cu soțul ei, a devenit cel mai mare distribuitor Amway din lume, motivând o armată de aproximativ 300.000 de oameni de vânzări. Pe măsură ce partenerii ei au înregistrat noi distribuitori, rețeaua s-a întins din Taiwan, în Hong Kong, China și comunitățile de chinezi din SUA, Franța, Spania și Rusia.”

Mai exact, unul din 10 distribuitori Amway este în rețeaua doamnei Chen ale cărei vânzări totale sunt estimate la 8 milioane de dolari pe an. “Nu știu exact ce vânzări fac”, a mărturisit ea grupului strâns în Las Vegas, o parte din rețeaua ei construită în SUA.

Experiența de mai bine de 10 ani la catedră i-au dat doamnei Chen un ton didactic, dar părintesc. I se spune laoshi, adică profesoara în dialectul mandarin. Iar job-ul ei este să transforme visul în acțiune.

Discursul ei erudit trece de la Cristofor Columb la piramidele din Egipt, la Marele Zid sau la Bill Gates și Ronald Reagan, fiind dominat de fragmente din propria sa experiență. Măturând sala cu privirea, doamna Chen își enunță și crezul său: Trebuie să cunoști oamenii dincolo de ceea ce vezi în exterior, spune ea. Trebuie să ajungi la interior, să le cunoști inimile.

Foto: Amway Wiki

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar