Herbalife, sponsorul oficial în nutriție al canotoarelor Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Echipa de canotaj - Ionela Livia Lehaci LÖi Andreea Asoltanei_1Herbalife România a anunțat un parteneriat de susținere al echipajului de canotaj – dublu rame feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei. Beneficiind de susţinerea preşedintelui Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, Herbalife va colabora cu întreaga echipă care le susține pe cele două sportive pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete special creat pentru activitatea lor sportivă.

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive. În România, Herbalife lucrează deja cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, și Ciprian Bălănescu, campion balcanic si campion național al României la triathlon, duatlon şi aquatlon.

 „2014 a fost un an foarte important pentru noi, este anul când ne-am implicat activ în susținerea sportului și a sportivilor români. Am susținut importanța mișcării pentru sănătate prin sponsorizarea mai multor evenimente sportive, organizarea primei ediții a Triatlonului Herbalife și a celei de-a doua ediții a evenimentului sportiv national Fit&Fun ce a avut loc în 13 oraşe. De asemenea, anul acesta Herbalife a încheiat parteneriate cu 2 sportivi români de top, Anca Bucur şi Ciprian Bălănescu. Suntem încântați să avem noi sportivi români care se alătură echipei de atleți sponsorizați de Herbalife la nivel internațional. Suntem mândri să îi sprijinim în activitatea lor sportivă, oferindu-le prin gama H24 un program de nutriție de înaltă performanță, special creat pentru nevoile sportivilor de performanță. Pentru acești atleți, nutriția sportivă complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să fie parte a succesului lor”, a spus Romeo Căzănescu.

Anunțul oficial a fost făcut în cadrul evenimentului organizat de Herbalife cu ocazia lansării noii game de produse Herbalife24.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    fara herbalife multi sportivi de la noi nu s-ar fi putut face cunoscuti niciodata! vorbesc desigur de anca bucur ciprian balanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar