Herbalife, sponsor oficial pe nutriţie pentru sportivii din Vietnam la Jocurile Olimpice de la Rio

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

PrintLa înţelegere cu Ministerul Sportului din Vietnam, Herbalife îşi extinde sponsorizarea pentru sportivii ţării, inclusiv pentru participanţii la Jocurile Olimpice de la Rio, din acest an.

Înţelegerea încheiată pe cinci ani face din Herbalife principalul sponsor pe nutriţie al sportului vietnamez până în 2021. Compania mondială de nutriţie, care obţine aproximativ 23 de procente din venituri de pe piaţa din zona Asia – Pacific, şi-a asumat inţial acest rol la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. Pentru prima dată, la Rio de Janeiro, Herbalife va sponsoriza şi echipa paralimpică, pe lângă olimpicii vietnamezi.

„Herbalife a crezut întotdeauna în forţa sportului ca un puternic exemplu al vieţii sănătoase, al stilului de viaţă activ pe care noi îl promovăm”, a declarat Stephen Conchie, vicepreşedinte şi manager general al Herbalife, pentru Asia de Sud-Est. „Cu noul nostru angajament reînnoit ca sponsor oficial de nutriţie al sportului din Vietnam, căutăm să aprofundăm relaţia noastră şi, în plus, să ajutăm sportivii şi antrenorii să-şi maximizeze avantajele nutriţiei sportive ca să atingă maximul performanţei”.

Acest parteneriat pune la dispoziţia sportivilor vietnamezi care vor lua parte la competiţiile internaţionale, de la Jocurile din S-E Asiei şi până la Jocurile Olimpice din 2020, produsele şi sfaturile de nutriţie şi pregătire. În întreaga lume, Herbalife sponsorizează mai bine de 190 de sportivi de top, echipe şi evenimente sportive.

Foto: Sports.Herbalife.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar