Herbalife, noul sponsor oficial in nutritie al lui Ronaldo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife a anunțat că va deveni sponsorul oficial în nutriție al jucătorului internațional de fotbal, Cristiano Ronaldo.

Internaționalul portughez, care joacă fotbal la clubul Real Madrid în Spania, este recunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători din lume și un simbol mondial al sportului. Herbalife va lucra cu Ronaldo pentru a-i dezvolta și optimiza programul personal de nutriție și îi va furniza o gamă variată de produse de nutriție.

Contractul în valoare de multe milioane de dolari, încheiat pe cinci ani cu Ronaldo, include drepturile de publicitate la nivel mondial și diverse activități promoționale comune. Acesta include, de asemenea, posibilitatea ca Herbalife și Ronaldo să lucreze împreună pentru a dezvolta o nouă gamă de produse de nutriție.

“Eu cred cu tărie în importanța nutriției potrivite pentru mine ca individ, atât pe teren, cât și în afara lui. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Herbalife, o companie care împărtășește pasiunea mea și aduce o astfel de expertiză și cunoștințe în domeniul nutriției pentru sport”, a spus Ronaldo.

“Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume, o persoană care întruchipează filosofia companiei noastre şi convingerea că o nutriţie corectă stă la baza unui stil de viaţă activ şi sănătos, fiind un avantaj esenţial în lumea competitivă a sportivilor profesionişti. Fără îndoială, pasiunea şi convingerile lui se vor traduce în oportunităţi uriaşe pentru Herbalife şi distribuitorii noştri independenţi”, a declarat Michael O. Johnson, președinte și CEO al Herbalife.

Acest acord face parte din programul mai larg de sponsorizare al Herbalife, care vizează promovarea modului de viață sănătos și activ. Ronaldo se alătură unui număr de peste 100 de alți sportivi sponsorizați de Herbalife, printre care echipe de fotbal din întreaga lume precum Los Angeles Galaxy în SUA, FC Pumas în Mexic, echipa braziliană Botafogo, Spartak Moscova în Rusia, și echipele naționale ale Belgiei și Venezuelei.

Sursa: DailyFinance.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar