Herbalife lansează un produs nou: Băutura cu Fibre din Măr și Ovăz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Image converted using ifftoanyHerbalife lansează un produs nou destinat creșterii aportului de fibre în alimentația zilnică și implicit susținerii unei digestii sănătoase, Băutura cu Fibre din Măr și Ovăz. De ce fibre? Ţinând cont de ritmul ameţitor în care trăim, alimentaţia şi implicit digestia nu trebuie neglijate. Mâncarea este o parte importantă din viaţă, iar o nutriţie echilibrată este esenţială. Aşa se explică de ce unele persoane strălucesc şi au o energie de invidiat! Pentru că mănâncă ce trebuie şi când trebuie! Aportul de fibre este extrem de important pentru o digestie mai bună şi un corp mai sănătos, fiind dovedit faptul că acestea elimină grăsimea şi ajută la protejarea colonului – explică, într-un comunicat, compania.

Băutura cu Fibre din Măr și Ovăz  este o sursă de fibre esenţiale.  Conţine două tipuri de fibre, solubile şi insolubile, fiecare având un rol specific în procesul de digestie. Fibrele solubile sunt descompuse într-o mai mare Mai multe fibre pentru santatea ta_2măsură de bacteriile din intestine și asigură o mai bună funcționare a tractului digestiv, în timp ce fibrele insolubile sunt descompuse într-o mai mică măsură de bacterii, contribuind la curățarea intestinelor.

Băutura cu Fibre din Măr și Ovăz  conţine o cantitate similară de fibre ca: un măr mare, două felii medii de pâine integrală, două boluri de terci de ovăz cu lapte, un pumn de roşii cherry, un bol de broccoli pregătit la aburi, un bol mare de fasole verde fiartă, o banană.

Băutura cu Fibre din Măr și Ovăz  poate fi consumată între mese, preparată doar cu apă sau poate fi adăugată Shake-ului Formula 1 la micul dejun, prânz sau cină.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Cone Gherghina

    Bautura cu Fibre din Mar si Ovaz o folosesc din 20.01.2016,zilnic adaugat in micul dejun =F1 aroma Biscuiti cu Frisca + Protein drink mix.Este un deliciu.Multumesc Companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar