Herbalife îşi schimbă şeful. În locul lui Michael Johnson vine Richard Goudis

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

richard-goudisSchimbări la Herbalife Nutrition, dar făcute în timp, pentru a nu afecta compania. CEO de tranziţie Michael Johnson va deveni director executiv din iunie 2017. În locul lui, la conducerea companiei de vânzări directe va veni Richard Goudis.

„De-a lungul ultimilor 13 ani, viziunea incredibilă a lui, abilităţile de a conduce şi pasiunea pentru Herbalife Nutrition au consolidat poziţia companiei ca una dintre cele mai importante din lume, crescând impactul nostru pozitiv pe piaţa de sănătate şi wellness la milioane de oameni în peste 90 de ţări”, a declarat  Jeffrey T. Dunn, directorul distribuitorilor independenţi Herbalife. „Michael a condus inteligent compania în perioada unei expansiuni importante, crescând de patru ori vânzările anuale, de la 1,1 la 4,5 miliarde dolari, dezvoltând relaţiile cu distribuitorii şi cu clienţii din toată lumea. Urmărim să îl folosim pe Michael într-o funcţie executivă, unde talentele sale şi experienţa pe care o are vor continua să ajute compania şi vor spori încrederea acţionarilor. Suntem încântaţi să îl avem pe Rich Goudis următorul şef al Herbalife Nutrition. Are în spate peste 18 ani de experienţă în industria de nutriţie, inclusiv funcţii de conducere la Rexall Sundown şi GNC. A făcut parte din managementul Herbalife timp de 12 ani. Suntem încrezători că Herbalife va continua să prospere sub conducerea lui”, a declarat Dunn.

Cât despre Michael Johnson, el a subliniat: „Este un privilegiu pentru mine să conduc această companie remarcabilă şi să lucrez cu extraordinara noastră echipă, cu angajaţii şi distribuitorii noştri, pentru a ajunge în poziţia fruntaşă în care suntem astăzi”.

Sub conducerea lui Johnson, Herbalife Nutrition nu doar că s-a extins în 94 de ţări, dar şi-a crescut considerabil portofoliul de produse, datorită celor peste 300 de cercetători angajaţi.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    in felul acesta compania va creste din ce in ce mai mult veniturile numai vorbesc e drept nu toata lumea prefera acest gen de produs de teama ca mor ca nu pot dormi astea doar doua exemple ca sunt mai multe oricum asta este un loc de munca ca oricare altul sigur ca miscarea adevarata e cea facuta in parcuri alergari sau in sali traspirand la greu folosind diverse greutati consumand lichide si alimentatia la fel bogata in vitamine chiar si fibre dar consumand carbohidrati nu ai nici o sansa sa slabesti vreodata dulciuri la fel foarte greu le lasi deoparte problema este cand te apuci de acest produs trebuie sa iti schimbi mentalitatea adica numai mananci carbohidrati si dulciuri ci legume fructe oricum lumea chiar nu intelege ce inseamna sa fii sanatos consumand aceste produse dau vina pe cei care se ocupa de produse ca te obliga sa faci aia si mai stiu eu ce altceva ca urla zbiara schiauna aplauda de aia merge prost tara asta ca gandim asa totusi este si asta un loc de munca dupa cum am spus dar e diferit prin faptul ca il poate face oricine sigur ca ai si oportunitatea in conditii decente sa obtii postul de reprezentant membru sau ambasador daca ai slabit si daca ai reusit sa atragi si alte persoane de regula membri de familie sau chiar prieteni cunostinte ca asa daca nu ar fi chestiile astea toata lumea ar ajunge sa obtina aceste licente dar nu este asa simplu fara munca poti visa la acele functii doar daca si te tii de treaba altfel nu se poate lumea s-a cam obisnuit asa sa slabeasca fara nici un efort si nu este normal nu exista nici o magie din pacate si chiar daca ar fi tu trebuie sa o creezi nu sa astepti asa sa vina ea la tine cand iti propui sa faci acel ceva il faci ca iti place sau nu dar il faci de placere ca dupa aceea sa fii multumit de ce ai facut tu oricum pe unii oameni i-a convins produsul pe altii nu i-a convins altii la fel au slabit iar altii s-au ingrasat imbolnavit sau chiar au murit de ele oricum asta este pentru puturosii care nu au timp de miscare sport zilnic asa ca asta este treaba e bine sa nu fii puturos ci ambitios sa vrei sa iti atingi scopurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar