Herbalife își consolidează Consiliul de administrație și lansează iamherbalife.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

USNEWS_20140325_720Herbalife va numi trei persoane nominalizate de Carl Icahn în Consiliul său de administrație în cursul reuniunii sale anuale a acționariatului din aprilie. Investitorul Carl Icahn este cel mai mare acționar al companiei de nutriție, cu o participație de 16,8% în Herbalife, iar numărul reprezentanților săi se va ridica acum în total la 5.

Pe 26 martie s-au împlinit două săptămâni de când Herbalife a fost anunțată că FTC – Comisia Federală de Comerț – ar putea deschide o investigație civilă în cadrul companiei. Ancheta FTC apare la 14 luni de când a început campania investitorului Bill Ackman de a discredita practicile de afaceri ale Herbalife, un efort desfășurat atât pe Wall Street, cât și la Washington.

“Herbalife salută ancheta, având în vedere cantitatea uriașă de dezinformare din piață, și va coopera complet cu FTC”, a comentat compania la momentul respectiv. “Suntem încrezători că Herbalife este în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile.

Icahn a rămas cel mai puternic susținător al companiei, declarând că “Herbalife rămâne fermă în angajamentul pentru succesul pe termen lung. Vom continua să avem încredere în consiliu și în  echipa de management și în marele potențial al companiei. Mulțumim membrilor consiliului pentru încrederea lor în noi și sper că și directorii noștri vor spori valoarea și vor contribui la succesul pe termen lung al companiei, așa cum am făcut în atât de multe companii în ultimul deceniu”.

Această mișcare va întări consiliul de conducere al companiei care ia toate măsurile pentru a contracara atacurile lui Bill Ackman. O altă inițiativă în acest sens este lansarea site-ului iamherbalife.com, care va detalia practicile companiei, standardele garantate de protecție a consumatorilor și va publica, de asemenea, testimoniale și informații generale despre network marketing.

Sursa:  Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar