Herbalife înființează un fond de 90 milioane dolari în China

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife investește 90 milioane dolari în China. Vezi în ce anumeHerbalife înființează un fond de 90 de milioane de dolari în China, mai exact un fond de stimulare și dezvoltare a afacerii și accelerării creșterii în țara asiatică. „Fondul pentru creștere și investiție de impact China” va avea ca țintă și contracararea creșterii ratei obezității.

Fondurile pentru această inițiativă au fost acordate Herbalife Nutrition de către guvernul din China ca parte dintr-un pachet de dezvoltare economică pentru contribuția și dedicarea de care a dat dovadă în continuarea creșterii și succesului economiei chineze.

„China este vitală în planurile noastre de creștere globală și pentru îndeplinirea obiectivului nostru de a face lumea mai sănătoasă și mai fericită”, a declarat Rich Goudis (foto), CEO Herbalife.

Fondul se va axa pe cinci zone cheie:
– Noi achiziții în segmentul Produse și Compani de Health și Wellness
– Extinderea Cluburilor de Nutriție
– Extinderea și Îmbunătățirea Tehnologiei
– Furnizarea suplimentară de Cercetare, Studiu și Training
– Parteneriate Public-Private pentru Eradicarea Obezității

Sursa: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. CANCEL MIHAELA

    Extraordinar

  2. anonim

    doar 90 de milioane! pai firma asta se presupune a fi o firma care vrea sa se respecte deoarece promoveaza multi sportivi de pe glob! asa ca normal ar fi trebuit sa fie peste 90 de milioane de dolari! bugetul dar asta este oricum acolo nu este criza saracie ca la noi! asta este sigur pacat trebuia mai mult! ca merita mai mult firma asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar