Herbalife este sponsorul oficial în nutriţie al Maratonului Internaţional Braşov de pe 14 iunie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Maratonul International BrasovHerbalife România se alătură Maratonului Internaţional Braşov ca sponsor oficial în nutriţie al evenimentului ce se va desfăşura pe data de 14 iunie 2015 pe străzile Brașovului!

Herbalife va asigura necesarul de produse de hidratare și refacere de pe traseu, oferind peste 1000 de batoane Formula 1 Express și peste 1000 de pliculețe din băutura izotonică Hydrate din gama H24.

Herbalife va fi prezent și la eveniment unde va avea un cort special amenajat în care Membrii Herbalife vor oferi consultaţii wellness gratuite, sfaturi personalizate de nutriţie și băuturi izotonice pentru spectatori și susținători.

“Hidratarea are un rol esențial în timpul curselor de alergare, deoarece este important să ne refacem cât mai repede rezervele de sodiu, potasiu, calciu şi magneziu pierdute prin transpiraţie, de aceea recomandăm consumul  băuturilor de revitalizare precum Hydrate.

De asemenea, pentru refacerea după efort este important sa consumăm produse de nutriție ce oferă o combinație optimăGama Herbalife 24 de proteine și carbohidrați  precum Batoanele Formula 1 Express” , menționează Liviu Irimia, Director de Marketing Herbalife România.

Aflat la prima ediţie, Maratonului Internaţional Braşov organizat de către Asociaţiile Şapte Scări și Smart Atletic se va desfăşura pe cele mai importante străzi şi în preajma celor mai frumoase obiective turistice din municipiul Braşov. Traseul pitoresc va începe şi se va încheia chiar în Piaţa Sfatului, iar distantele sunt: maraton – 42,195 km, maraton ştafetă – în echipă de câte 4 persoane, semimaraton – 21,097 km, cros 10 km, cros 5 km şi curse pentru copiii cu vârste între 4 – 14 ani (de la 500m pana la 1km, în funcţie de categoria de vârstă).

Disponibilă în România exclusiv prin prin intermediul Membrilor Independenți Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse de nutriţie sportivă destinate pentru a fi consumate înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance.

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro, www.herbalife24.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar